Musiikki

Tässäkö Suomen oma One Direction? - kuuntele Kliffin akustinen Mun Jopo -laulu IS:n lukijoille!

Julkaistu:

Suomi sai oman poikabändin.
Onko tässä Suomen oma One Direction?

Kliff on yhteensä kuin pääkaupunkiseudulla asuvat 18-vuotiaat Tomi, Elie ja Ville sekä 17-vuotias Topias. Kaveriporukka on tehnyt musiikkia vuoden päivät.

- Olin 2011 Espoossa keikalla, Elie oli siellä myös, mutta silloin me ei vielä tunnettu toisiamme. Siellä me heitettiin ensimmäistä kertaa läppää keskenämme, Tomi kertoo.

- Sitten kun bändijuttu alkoi, ja etsittin jäseniä, otettiin Elien kanssa yhteyttä ja pidettiin harjoitukset. Huomattiin, että se kulkee.

Mukaan tulivat myöhemmin myös Tomin perhetutut Ville ja Topias.

Maanantaina julkaistu Mun Jopo -single on päätynyt jo videoksi, joka tehtiin Miamissa.

- Se oli ihan superhyvä reissu. Saatiin paljon hienoa materiaalia kuvattua siellä. Ja oli vielä säidenkin puolesta ihan hyvä viikko. Video kuvastaa hyvin biisiä, Ville kertoo.


Eliaksen mukaan bändin tavoitteena on kavuta rappusia ylöspäin yksi kerrallaan. Moni voisi kuvitella, että Kliff kamppailee jossakin vaiheessa samoista faneista kuin Isac Elliot tai Robin.

- Meillä on niin se oma juttu. Toivottavasti tulee muualta paljon faneja. Me itse digataan laidasta laitaan kaikkea erilaista, esimerkiksi Isacista, Robinista ja One Directionista. Toivotaan, että nekin tykkää meistä. Ei me yritetä kilpailla kenenkään kanssa, vaan tehdä tätä omaa juttua. Pitkään aikaan Suomessa ei ole ollut suomeksi laulavaa poikabändiä. Siinä on meille sellainen rako, Topias sanoo.

Kliffin debyyttialbumi on vielä tekeillä ja se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt