Mitä Cheek sanoo? 10 teoriaa, jotka ehkä selittävät mystisen kutsun - Musiikki - Ilta-Sanomat

Mitä Cheek sanoo? 10 teoriaa, jotka ehkä selittävät mystisen kutsun

Mitä Cheek sanoo? 10 todennäköistä ja vähemmän todennäköistä teoriaa siitä, mitä saamme ensi viikolla kuulla.

Mitä Cheek sanoo ensi viikolla?­

15.11.2013 14:18

Suosikkiartisti Cheek lähetti tänään medialle lyhyen ja mystisen kutsun tiedotustilaisuuteen ensi tiistaina. Artisti ja levy-yhtiö eivät suostu kommentoimaan etukäteen, mistä tilaisuudessa on kyse.

Mitä Cheek sanoo?

IS keräsi yhteen 10 todennäköistä ja vähemmän todennäköistä teoriaa siitä, mitä saamme ensi viikolla kuulla.

1. Julkaisee kokoelmalevyn ja menee tauolle tai lopettaa uransa Cheek on saavuttanut Suomessa kaiken suosion, mitä voi saavuttaa. On aika pistää pillit pussiin. Huipulla. (Comeback vuonna 2017.)

2. Yrittää kansainvälistä uraa Kaikkihan me tiedämme, että Suomi on käynyt Lahden suurelle pojalle aivan liian pieneksi. Ensi viikolla Cheek kertoo muuttavansa Kaliforniaan levyttämään englanninkielistä rap-albumia nimekkäiden tuottajien avulla.

3. Menee kihloihin ja aloittaa duettouran rakkaansa kanssa Naisasioistaan vaitonainen artisti on löytänyt elämänsä rakkauden. Hän on myös laulaja. Rakastavaiset aloittavat yhteisen musiikkiuran Armin ja Dannyn tyyliin.

4. Cheek muuttaa musiikkityyliä Vain elämää -sarjan imussa Cheek on päättänyt antaa lopullisesti periksi sisäiselle iskelmäartistilleen. Seuraava levy tulee olemaan juhatapiomaista iskelmärokkia.

5. Cheek laittaa sokan kiinni Cheek veti sokan irti 18.huhtikuuta 2012. Puolitoista vuotta sokka auki on pitkä aika ammattilaisellekin. Cheek halua antaa uudet nuoret kasvot absolutismille vielä kun hänellä on nuoret ja kauniit kasvot.

6. Lahjoittaa Lastensairaalalle miljoona euroa Lastensairaala puhututtaa nyt. Cheek on tienannut urallaan hyvin. Nyt on aika maksaa takaisin, Cheek ajattelee ja lahjoittaa merkittävän rahasumman Lastensairaala-hankkeelle.

7. Paljastaa, ettei ole laulanut levyillä Cheek paljastaa, ettei ole itse laulanut levyillään, vaan vokaaliosuudet on tehnyt hänen kaksoisveljensä Jere.

8. Ostaa Lahden Pelicansin Menestysartisti siirtyy urheilubisnekseen ostamalla ison osuuden kotikaupunkinsa jääkiekkojoukkueesta.

9. Lähtee kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi Puoluepoliittisesti kokoomusta sympannut laulaja ottaa vastaan puolueen jäsenkirjan ja ilmoittaa eurovaaliehdokkuudestaan.

10. Cheek haluaa tavata mediaa Artistilla ei ole sen ihmeempää asiaa. Hänestä on mukavaa tavata median edustajia hienoissa olosuhteissa.

Mitä Cheek sanoo? Äänestä omaa suosikkiasi Ota kantaa -kyselyssä. Kerro oma teoriasi kommentteihin?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?