Krista Siegfridsille merkittävä levytyssopimus - Universalin tähtäin ulkomailla

Julkaistu:

Uuden Musiikin Kilpailun ennakkosuosikkeihin kuuluva Krista Siegfridsiä ollaan viemässä kansainvälisille markkinoille valtavan taustakoneiston voimin.
Krista Siegfrids allekirjoitti torstaina levytyssopimuksen Universal Music Groupin kanssa. Kristan debyyttilevy julkaistaan tämän vuoden aikana, mutta se on levy-yhtiön tavoitteiden mukaan vasta alkusoittoa.

Universalin tähtäimenä on tehdä Kristasta tähti paitsi Suomessa, myös kansainvälisesti, ja siksi levy-yhtiö panostaakin Siegfridsiin merkittävästi.

- Olemme seuranneet Kristaa jo pidemmän aikaa, ja Kristassa on sekä kotimaista että kansainvälistä tähtiainesta. Kristan tyylinen artisti on tähän asti puuttunut Suomesta, ja olemme onnellisia tänään tehdystä levytyssopimuksesta, Universalin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund sanoo IS:lle.

Kansainvälisiä tavoitteita tukee myös Krista Siegfridsin tueksi kasattu taustakoneisto. Esimerkiksi Kristan managerina toimii Iiro Lahdenranta, joka on toiminut tiiviissä yhteistyössä muun muassa Elastisen, Apocalyptican ja Extreme Duudsonien kanssa.

- Kristan takana on kova ja nimekäs poppoo, joka tekee kovasti töitä sen eteen, että Kristan kansainvälinen potentiaali saataisiin käytettyä, Lahdenranta sanoo.

Kristan debyyttialbumi julkaistaan Nordlundin mukaan mahdollisesti jopa lähikuukausien aikana. Albumi on tyyliltään englanninkielistä, rock-henkistä poppia.

- Krista on rohkea ja rock. Hän on voimakas, positiivinen ja energinen artisti, joka on jo tehnyt tulevaa albumiaan varsin pitkälle. Olemme kuunnelleet albumin biisejä, ja siellä on runsaasti makeita biisejä, Nordlund sanoo.

- Tavoitteena on tehdä musiikillisesti todella kova albumi, koska englanninkielisessä popissa kilpailu on todella kovaa sekä Suomessa että etenkin ulkomailla. Siinä kilpailussa vaaditaan paljon hyviä biisejä.

Krista itse oli suuresti innoissaan tuoreesta levytyssopimuksestaan.

- Olen odottanut tätä päivää 27 vuotta ja tehnyt todella paljon töitä tämän eteen. Ja nyt vihdoin saan sen palkinnon kovasta työstä, mitä olen toivonutkin. Mutta tästä se vasta alkaa, Krista sanoo.

- Uskon ja toivon, että mun musa toimisi sekä Suomessa että ulkomailla, ja aion tehdä kaiken täysillä.

Krista on parhaillaan mukana Uuden Musiikin Kilpailussa Marry Me -kappaleellaan, josta hän tavoittelee paikkaa Euroviisuihin. Marry Me -kappale on ihastuttanut Universal Musicin, vaikka UMK ja Euroviisut eivät olleetkaan päällimmäinen syy levytyssopimuksen tekoon.

Krista Siegfrids kilpailee tänään ensi kertaa livenä UMK:n toisessa suorassa lähetyksessä. Siegfridsin show'ssa ovat mukana muun muassa Dance-voittaja Haza Hajipoori, Dancesta tuttu Kiira Kilpiö sekä viime vuoden Voice of Finlandista tuttu Nelli Petro.

Suora UMK-lähetys alkaa TV2:lla klo 21.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt