Alice Cooper: Nykyajan rock-bändit ovat todella tylsiä!

Legendaarisen Alice Cooperin mielestä nykyajan miesbändit ovat liian herkkiä ja pelkäävät olla oma itsensä.

22.10.2012 22:07

Cooper, 64, on erityisen pettynyt miesmuusikoiden lavaesiintymisiin etenkin verrattuna nykyisiin naisartisteihin, kuten Lady Gagaan.

- Tytöt tuntuvat olevan ainoita, jotka tekevät mitään teatraalista, miehet ovat jättäytyneet siinä taka-alalle. Lady Gaga ja muut vaikuttavat olevan luovempia mitä tulee lavashow'hun, Cooper kommentoi Bang Showbizille Q-lehden vuotuisessa gaalassa.

- Miehistä on tullut todella tylsiä. Vaikuttaa siltä, että nuoret rockbändit pelkäävät olla nuoria rockbändejä. Rock´n´rollista puuttuu nyt paljon potkua. En tiedä miksi, mutta kaikki yrittävät olla herkkiä. 70-luvulla se oli viimeinen asia, joka oli mielessä.

Cooper arvosteli myös nykybändien tukkijätkä-lookia, sanoituksia ja nöyristelevää asennetta.

- 90 prosenttia bändeistä pukeutuu vakosamettiin lavalla, partoineen he näyttävät tukkijätkiltä. Ja he laulavat siitä, kuinka paljon vihaavat öljyä. Ei se ole rockia, heidän pitäisi laulaa tytöistä ja pojista - siitä rockissa on aina ollut kyse.

- Ja jos he laulavat tytöistä, he pyytelevät aina anteeksi, että olivat tuhmia. Lopettakaa anteeksi pyytely!

Alica Cooper tylytti erityisesti The Killersiä, joka hänen mukaansa sopii lähinnä mormoneille, uskonryhmälle, joka ei käytä alkoholia tai laittomia huumeita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?