Teinitähti Tuuli: "Nyt ei tarvitse pyrkiä Idolsiin"

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

LEVYNJULKISTUS
13-vuotias Tuuli on valmis valloittamaan musiikkimaailman. Varmaa on, että teinitähti Robin on nyt saanut varteenotettavan kilpailijan.
Kun espoolainen Tuuli voitti kolme vuotta sitten fanitapaamisen Haloo Helsinki -yhtyeen kanssa, hän tuskin osasi villeimmissä unelmissakaan aavistaa, millainen lumipalloefekti tapaamisesta lähtisi liikkeelle.

Yhtyeen silloinen keikkamyyjä Peter Kokljushkin vinkkasi Suutarilan bändikoulusta, josta ikänsä musiikkia ja laulamista harrastanut Tuuli innostui välittömästi. Bändikoulussa vierähti kaksi vuotta, kunnes noin vuosi sitten pamahti jättipotti.

- The Rasmus -yhtyeen Lauri ja Pauli ottivat Peteriin yhteyttä, koska he tarvitsivat nuorta laulajaa tekemilleen biiseille - ja Peter ehdotti minua! Aika hienoa, laulaja on aina ollut unelma-ammattini. Meinasin ennen, että kun olen 16, osallistun Idolsiin, mutta nyt ei tarvitsekaan, Tuuli iloitsee.

Levyä alettiin työstää viime syksynä Tuulin koulunkäynnin ehdoilla. Toukokuussa julkaistu ensimmäinen maistiainen, Salaisuudet-kappale, siivitti Tuulin heti huikeaan lentoon: kappaleen musiikkivideo on

YouTubessa kerännyt jo liki kaksi miljoonaa katselukertaa. Myös hiljattain julkaistu single Paljon onnea vaan on sekin kerännyt jo 700 000 klikkiä netissä.

Yläasteen juuri aloittanut Tuuli kertoo kavereiden olleen hänen levyprojektistaan ja menestyksestään aidosti iloisia ja kannustavia. Aina asiat eivät kuitenkaan ole olleet yhtä hienosti: ala-asteen ensimmäinen ja toinen luokka olivat rankkaa aikaa.

- Mua jätettiin paljon ulkopuolelle: kaikki muut tytöt olivat yhdessä ryhmässä ja mä yksin. En tiedä johtuiko se kateudesta, kun olin hyvä laulamaan, vai mistä, Tuuli ihmettelee.

Kiusaaminen päättyi, kun Tuuli kertoi asiasta opettajalle ja vanhemmilleen ja tilanteesta keskusteltiin kaikkien osallisten kesken. Tuuli kehottaakin muita lapsia ja nuoria puhumaan rohkeasti kiusaamisesta joko omille vanhemmilleen tai ainakin jollekin tutulle aikuiselle.

- Ratkaisee paljon, kun ei jätä asiaa sisälleen vaan kertoo siitä. Minullakin on nyt kaikki hyvin, enkä ole jäänyt asiaa murehtimaan, vaikka olihan se ikävää olla pienenä välitunnit yksin.

Yksi Tuulin unelma toteutuu perjantaina, kun hänen debyyttialbuminsa Salaisuudet julkaistaan. Laulaja itse kuvailee musiikkiaan meneväksi konepopiksi. Tuuli lauloi IS TV:n katsojille katkelman levyllä ilmestyvästä Paljon onnea vaan -kappaleestaan. Katso se tästä.

Tuuli toivoo pitkää musiikkiuraa, joka jonain päivänä veisi ulkomaillekin.

- Unelmani olisi joskus tehdä yhteistyötä Adam Lambertin kanssa, Tuuli haaveilee.

- Ja jos ei musaura kannakaan, oma vaatekauppa olisi kiva.

Kuuntele näytteet Tuulin albumin kappaleista tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt