Mitä ihmettä, eteläkorealaisbiisi villitsi suomalaiset - latauslistan ykkönen!

Julkaistu:

Suomen virallisen latauslistan kärkipaikkaa pitää ensimmäistä kertaa koskaan korean kielellä laulettu kappale.
Etelä-Korealainen PSY on lyhyessä ajassa singonnut itsensä maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

Gangnam style -nimeä kantava kappale on omaperäisen ja taidokkaasti tehdyn musiikkivideonsa ansiosta saavuttanut laajaa näkyvyyttä ympäri maailmaa. Liki 79 miljoonaa kertaa katsottu Gangnam style -musiikkivideo on parhaillaan viikon katsotuin video YouTubessa, ohittaen muun muassa Justin Bieberin.

Mukaansatempaava kappale on valloittanut myös suomalaiset, sillä se on parhaillaan maan ladatuin kappale. Myös kotimaiset radiokanavat ovat ottaneet biisin soittolistoilleen, vaikka biisin sisältö ei välttämättä kaikille avaudukaan. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun korean kielellä laulettu kappale nousee listoille Suomessa.

Gangnam stylen suosiosta kertoo jotain sekin, että Hollywood-julkkikset ympäri maailmaa ovat kehuneet kappaletta ja Britney Spears muun muassa ilmoitti Twitter-postauksessaan haluavansa oppia musiikkivideolla nähtävän hulvattoman tanssin.

Gangnam on Soulissa sijaitseva äveriäs kaupunginosa ja kappale kertookin esittäjän halusta löytää oikeanlainen hienostunut nainen, joka osaa tarvittaessa pitää hauskaa. Videolla parodioidaan gangnamilaista pröystäilevää elämäntapaa.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt