Elton John sivaltaa: "Madonna näyttää stripparilta - hänen uransa on ohi"

Julkaistu:

Elton John laukoo todella suorasukaisia kommentteja Suomessa sunnuntaina konsertoivasta Madonnasta. Miehen mielestä Madonna on muuttumassa todelliseksi painajaiseksi.
Australian televisiolle antamassaan haastattelussa Sir Elton John sanoo, ettei popin megatähdellä ole hänen mielestään enää mitään auktoriteettiä kritisoida muita laulajia, kuten esimerkiksi Elton Johnin hyvää ystävää Lady Gagaa.
 
- Miksi hän (Madonna) on nykyään niin painajaismainen? Anteeksi vain, mutta hänen uransa on ohi. Hänen kiertuneensa on ollut todellinen katastrofi, Elton John sivaltaa The Sunissa.
 
- Jos Madonnalla olisi yhtään tervettä järkeä, hän olisi levyttänyt jotain Ray of Light -kappaleen kaltaista ja olisi pysytellyt kaukana siitä tanssimusiikista - ja olisi vain ollut upea poplaulaja, joka tekee upeita poplevyjä. Sen hän tekee todella taidokkaasti.
 
- Mutta ei, hänen täytyi mennä ja todistella... hän näyttää ihan ****** halvalta stripparilta. Hän on ollut kamala Gagaa kohtaan, Elton John jatkaa.
 
Elton John on ollut sotajalalla Madonnan kanssa jo pidempään. Lady Gaga sen sijaan on Elton Johnin Zachary-pojan kummitäti.
 
Madonna on kritisoinut Lady Gagaa useaan otteeseen ja antanut ymmärtää, että Gaga jäljittelee hänen tekemisiään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt