Musiikki

Jare&VilleGalle: Emme me mitään Karjalaa takaisin halua

Julkaistu:

JVG:n uudelta, toiselta albumilta löytyy suveen sopivia biisejä höystettynä vierailevien artistien riimeillä. Kevyen kesämusiikin lisäksi levyllä on myös kohun aiheuttanut kiekkokappale.
Jare&VilleGallen eli nykyisin lyhyemmällä nimellä varustetun JVG:n odotettu, toinen pitkäsoitto, joka kantaa nimeä jvg.fi on täynnä kesäistä soundia. Toukokuun 30. päivä ilmestyvällä albumilla biisit kertovat niin jätskistä kuin vaikka kengistäkin.

Jare Brand ja Ville Galle povaavat, että kappaleista voi löytyä myös tulevan suven kesähitti.

- Vaikka jengi on varmasti odottanut levyämme, emme ota siitä paljoa paineita. Albumista saa varmasti hyvän kesäfiiliksen, räppärit lupaavat.

Niin kuin Mustaa kultaa-debyyttialbumilla myös toisella riimittelee Jaren ja Villen lisäksi useita vierailevia artisteja, kuten Raappana, Juno, Heikki Kuula ja Super-Janne. Nämä vierailevat tähdet työskentelevät joko samassa tallissa Monsp Records -levy-yhtiöllä, ovat kavereita tai miesten omia idoleita.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ettekö osaa tehdä biisejä kahdestaan?

- Rakennamme kaikki biisimme itse, päätämme biitit ja aiheet. Joku voi tulla siihen mukaan luomaan. Näen sen niin, että kappaleessa voi olla bonuksena jonkun muun värssyjä, Ville selittää.

Albumilta on lohkaistu Karjala takaisin feat. Freeman -kappale, joka löytyy myös jääkiekon MM-kisojen viralliselta Leijonat-albumilta. Kyseinen kappale pauhasi Hartwall Areenalla koko kisojen ajan – kunnes Suomi kohtasi Venäjän välierissä.

Kertosäkeessä hoettu me voitetaan karjala takaisin -riimittely sai veteraanliitolta täystyrmäyksen ja Jääkiekkoliitto kieltäytyi asiaa kommentoimasta.

- Jengi on kuunnellut pelkän kertsin, eivätkä mieti, mistä siinä oikeasti puhutaan. Emme me mitään Karjalaa takaisin halua. Tiesimme, että kappaleessa piilee omat riskinsä, mutta se hyväksyttiin kuitenkin MM-kisa-albumille.

- Mutta me halusimmekin hieman hämmentää, kaksikko myöntää.

- Ehkä kuitenkin ihan hyvä, ettei sitä kappaletta enää soitettu.Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt