Musiikki

”Maailman vihatuin bändi” tulee Suomeen keikalle

Julkaistu:

Suuria tunteita puoleen ja toiseen herättävä Nickelback tulee ensimmäiselle Suomen keikalleen.
Kanadalainen rockyhtye Nickelback nauttii suurta suosiota ympäri maailmaa, sen levyjä on myyty kymmeniä miljoonia kappaleita. Samalla yhtye kuitenkin herättää ihmisissä myös toisenlaisia tunteita.

Se on äänestetty monta kertaa maailman huonoimmaksi yhtyeeksi. Esimerkiksi sen yrittäessä soittaa Detroitissa paikallisen amerikkalaisen jalkapallojoukkueen pelissä, kerättiin kaupungissa nopeasti 50 000 ihmisen adressi vastustamaan keikkaa.

Syytä yhtyeen herättämiin ristiriitaisiin tuntemuksiin on yritetty selvittää monin keinoin. Pääsyyksi internetkeskustelijat ovat kertoneet sen, että yhtyeen kappaleet kuulostavat kaikki samalta. Myös biisien runsas radiosoitto ärsyttää kuuntelijoita.

Ilmeisesti tämä kaava kuitenkin myös vetoaa yleisöön, koska yhtye on myös Suomessa myynyt kultaa. Sen lisäksi se on ollut useita kertoja myös Grammy-ehdokkaana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nickelback soittaa Suomessa ensimmäisen keikkansa 16. syyskuuta Helsingin Hartwall Areenassa. Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupisteessä ja Tiketissä perjantaina 30.3. kello 9.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt