Whitneyn tuhoisa rakkaus - huumeita, avio-ongelmia ja väkivaltaa - Musiikki - Ilta-Sanomat

Tuhoisa rakkaus - huumeita, avio-ongelmia ja väkivaltaa

Whitney Houstonilla oli vuosien huumeiden huurruttama, myrskyisä suhde ex-miehensä kanssa.

12.2.2012 14:57

Whitney Houstonin ex-mies, laulaja Bobby Brown oli murheenmurtama kuultuaan uutisen laulajan kuolemasta.

Vain hetki Houstonin kuoleman jälkeen Brown esiintyi konsertissaan Missisipissa ja laulunsa päätteeksi hän katsoi taivaalle, lähetti lentosuukon ja huusi: Rakastan sinua, Whitney.

People-lehden lähteen mukaan Brown halusi kertoa entisen rakkaansa kuolemasta kaikille sukulaisilleen ennen kuin siitä tulisi maailmanlaajuinen uutinen. Hän ei halunnut heidän kuulevan sitä televisiosta.

- Hän ei meinannut saada sanoja ulos suustaan soittaessaan minulle. Hän itki, ja puhelun päätteeksi minäkin itkin, Brownin sukulainen sanoo Peoplelle.

Whitney Houstonilla oli hyvin myrskyisä suhde ex-mieheensä. Pariskunta meni naimisiin syyskuussa 1992 ja erosi lopullisesti lokakuussa 2007. Heillä oli yhteisten vuosiensa aikana paljon avio-ongelmia ja huumeiden huurruttamaa elämää. Brownin on myös väitetty olleen väkivaltainen.

Whitney on myöntänyt hänen ja Brownin käyttäneen kokaiinia ja marijuanaa yhdessä 14 vuotta kestäneen avioliittonsa aikana.

Brown on myös pidätetty huumeista, ja Whitney oli suhteen aikana kahdesti katkaisuhoidossa.

- Hän oli minun huumeeni, Whitney kuvaili Brownia kolme vuotta eron jälkeen.

Pariskunnalla on 18-vuotias tytär, Bobbi Kristina. Whitney voitti Bobbi Kristinan yksinhuoltajuuden Brownin saadessa vierailuoikeudet.

Huolimatta kivikkoisesta suhteestaan, kolmikko piti yhtä vielä Whitneyn viimeisinä aikoinakin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?