Simon Cowell hehkuttaa Whitneya: Yksi upeimmista laulajista - Musiikki - Ilta-Sanomat

Simon Cowell hehkuttaa Whitneya: Yksi upeimmista laulajista

Musiikkimoguli ja X Factor -tuomari Simon Cowell hehkuttaa Whitney Houstonin olevan "yksi kaikkien aikojen upeimmista supertähdistä".

12.2.2012 13:23

BANG-uutistoismiton mukaan Simon Cowell kertoo olevansa murtunut Whitney Houstonin kuolemasta.

- Tulet muistamaan, missä olit kun kuulit tämän uutisen. Se on niin merkittävä. Olen täysin murtunut tästä uutisesta. Olen niin surullinen hänen puolestaan, Cowell sanoo.

- Hän oli epäilemättä yksi kaikkien aikojen upeimmista supertähdistä, yksi mahtavimmista äänistä elämämme aikana, jollaista emme varmaan tule enää koskaan kuulemaan, Cowell jatkoi koskettavasti.

Mariah Carey, joka hiljattain työskenteli yhdessä Houstonin kanssa tehden kappaleen When You Believe, kertoi olevansa suunniltaan kuultuaan ystävänsä kuolemasta.

- Sydän särkyneenä ja kyynelissä ystäväni yllättävän kuoleman vuoksi. Sydämelliset osaanottoni Whitneyn perheelle ja hänen miljoonille faneilleen ympäri maailman. Häntä ei tulla koskaan unohtamaan yhtenä upeimmista äänistä kautta maailman, Carey kirjoitti Twitteriin.

Lukemattomien muiden julkkisten tapaan myös laulaja Kelly Rowland kirjoitti Twitteriin Houstonin muistolle.

- Sydämeni on täysin särkynyt. Whitney Houston on epäilemättä yksi mahtavimmista laulajista ja esiintyjistä kautta aikojen, ja hänellä oli suuri vaikutus minuun. Hän kannusti minua, kun olin aloittamassa Destiny's Childsissa, rakkaudella, rohkaisemalla ja sillä mahtipontisella äänellään.

Monet muutkin julkkikset hehkuttivat Houstonin uraa, ääntä ja upeutta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?