Suomen parhaat moottoriurheilijat saavat palkintonsa – katso MoottoriGaala tallenteena ISTV:ssä!

ISTV näytti Suomen Moottoriliiton vuotuisen palkitsemisjuhlan eli MoottoriGaalan suorana lähetyksenä lauantaina 5.3.2022.

1.3. 18:17 | Päivitetty 6.3. 11:15

Moottorigaala järjestettiin tänä vuonna hybridimallilla eli ilman yleisöä, mutta kuitenkin juhlavasti niin, että kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan siihen ISTV:n suoran lähetyksen kautta. Lähetys MoottoriGaalasta on katsottavissa tallenteena yllä olevassa videoruudussa.

Gaalan juontaa Mervi Kallio.

Gaalassa palkitaan ja juhlitaan tänä vuonna 100 vuotta täyttävän Suomen Moottoriliiton alaisten lajien menestyjiä ja toimijoita vuodelta 2021.

SML

  • Suomen Moottoriliitto ry (SML) on Opetus- ja kulttuuriministeriön valtionapua saava moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV-urheilun lajiliitto.

  • Suomen Moottoriliiton toiminta käsittää yli 20 eri moottoriurheilulajia, joihin kuuluu useita eri moottoripyörä-, ATV- (all-terrain vehicle, mönkijä) ja moottorikelkkalajeja.

  • Jäseniä SML:n jäsenkerhoissa (202 kpl) on kaikkiaan noin 26 000.

  • SML tekee aktiivista ympäristötyötä lajien parissa sekä paikallisten toimijoiden että ympäristöministeriön kanssa ja huomioi kestävän kehityksen omissa säännöissään.

Lähde: moottoriliitto.fi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?