Suomen parhaat moottoriurheilijat saivat palkintonsa – katso MoottoriGaala 2021 nyt tallenteena! - Moottoripyöräily - Ilta-Sanomat

Suomen parhaat moottoriurheilijat saivat palkintonsa – katso MoottoriGaala 2021 nyt tallenteena!

ISTV näytti Suomen Moottoriliiton vuotuisen palkitsemisjuhlan eli MoottoriGaalan suorana lähetyksenä lauantaina 6.2.2021. Nyt koko gaala on katsottavissa tallenteena.

4.2. 14:44 | Päivitetty 7.2. 16:07

MoottoriGaala järjestettiin Urheilumuseossa Helsingin Olympiastadionin kupeessa. Tilaisuuden ja lähetyksen juonsi Mervi Kallio.

Paikalle oli kutsuttu vain osa palkittavista ja palkintojen jakajat. Osa palkinnonjaoista järjestettiin etäyhteyksin. Kaikilla halukkailla oli ja on kuitenkin mahdollisuus osallistua moottoriurheilujuhlaan ISTV:n suoran lähetyksen ja siitä syntyneen tallenteen välityksellä. Koko kaksituntisen tilaisuuden tallenne näkyy yllä olevassa videoruudussa.

– On upeaa päästä juhlistamaan vuoden 2020 mestareita, kilpailuissa menestyneitä ja kaiken mahdollistavia taustatyön tekijöitä. Vuosi on ollut vaikea ja työntäyteinen kilpailijoille, huoltajille ja toimitsijoille. Vaikeuksista huolimatta kauden kilpailut on kyetty ajamaan lähes alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Nyt on aika nauttia kauden työn tuloksista uudenlaisella tavalla toteutetussa gaalassa, Suomen Moottoriliitto ry:n puheenjohtaja Erkki Heikkinen sanoi ennen gaalaa.

SML

  • Suomen Moottoriliitto ry (SML) on Opetus- ja kulttuuriministeriön valtionapua saava moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ATV-urheilun lajiliitto.

  • Suomen Moottoriliiton toiminta käsittää yli 20 eri moottoriurheilulajia, joihin kuuluu useita eri moottoripyörä-, ATV- (all-terrain vehicle, mönkijä) ja moottorikelkkalajeja.

  • Jäseniä SML:n jäsenkerhoissa (202 kpl) on kaikkiaan noin 26 000.

  • SML tekee aktiivista ympäristötyötä lajien parissa sekä paikallisten toimijoiden että ympäristöministeriön kanssa ja huomioi kestävän kehityksen omissa säännöissään.

  • Lähde: moottoriliitto.fi

Luitko jo nämä?