25-vuotias superbike-tähti menehtyi traagisessa onnettomuudessa perinteikkäällä moottoriradalla – ”Ben oli fantastinen nuori mies” - Moottoripyöräily - Ilta-Sanomat

25-vuotias superbike-tähti menehtyi traagisessa onnettomuudessa perinteikkäällä moottoriradalla – ”Ben oli fantastinen nuori mies”

Julkaistu: 22.6. 14:34

No Limits Trackdays -tapahtuma Keski-Englannissa sai sunnuntaina järkyttävän käänteen.

Brittiläinen superbike-tähti Ben Godfrey on kuollut 25 vuoden iässä.

Ammattilaiskuski Godfrey osallistui No Limits Trackdays -tapahtumaan Donington Parkissa. Donington Park on Keski-Englannissa, Leicestershiressa, sijaitseva perinteikäs moottorirata.

Sunnuntain ajosession aikana Godfrey törmäsi toiseen kuljettajaan lähestyessään jyrkkää oikealle kaartuvaa Redgate-mutkaa. Godfrey julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

– Hän sai vakavia vammoja, ja huolimatta välittömästä lääkinnällisestä avusta radan varressa, hän menehtyi vammoihinsa pian, kertoi tapahtuman järjestävä organisaatio Instagramissa.

Leicestershiren poliisi vahvisti tapahtumat.

– Onnettomuus tapahtui noin kello 10:30 (sunnuntaina) ja koski kahta moottoripyörää. Poliisit saapuivat paikalle, ja 25-vuotias mies julistettiin valitettavasti kuolleeksi tapahtumapaikalla. Yhteentörmäyksen olosuhteita koskevia tutkimuksia jatketaan, kuului poliisin tiedote The Sunin mukaan.

No Limits Trackdays -tapahtuman johtaja Mark Neate oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Ben oli fantastinen nuori mies ja niin monien ystävä varikolla, hän hymyili aina ja hänellä oli aikaa kaikille. Hän oli innostunut kauden alkamisesta ja oli osallistunut moniin ratapäiviin viimeisimmän kuukauden aikana. Ajatuksemme ovat hänen perheensä, kumppaninsa Jordanin, joukkuetoveriensa ja ystäviensä luona, Neate lausui Instagramissa.

Monet muutkin tahot, kuten pohjoisirlantilainen kanssakilpailija Glenn Irwin, ilmaisivat sosiaalisessa mediassa pahoittelunsa nuoren kuskin menehtymisen johdosta.

Godfrey oli Donington Parkin radalla valmistautumassa kilpailukauteen. Hänen oli tarkoitus kilpailla muun muassa Ducati Performance TriOptions Cupissa.

Godfrey oli aloittanut moottoripyöräilyn 5–6-vuotiaana.

– Yhdellä isäni kavereista oli mini-moottoripyörä ja kokeilin sitä. Ollakseni rehellinen, innostuin välittömästi, Godfrey on kertonut Sky Newsin mukaan.

Lisää aiheesta

Luitko jo nämä?