Moottoripyöräily

Moottoripyöräilijä vaaransi kilpakumppanin hengen vaarallisella tempullaan – talli antoi potkut

Julkaistu:

Ratamoottoripyöräily
RR-kuski Romano Fenatin kausi on ohi.
Italialainen moottoripyörätalli Marinelli Snipers on ilmoittanut, että se on antanut potkut Moto2-sarjaa riveissään ajaneelle Romano Fenatille.

Fenati, 22, hämmästytti RR-piirit viime viikonloppuna tarttumalla San Marinon osakilpailussa maanmiehensä Stefano Manzin moottoripyörän jarrukahvaan täydessä vauhdissa.

Fenati oli menettänyt malttinsa pari kierrosta aiemmin sattuneessa tilanteessa, jossa Manzin epäonnistunut ohitusyritys suisti kuljettajat hiekalle.

Manzi selvisi Fenatin tempusta säikähdyksellä ja onnistui pitämään pyöränsä hallinnassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fenati sai järjestäjiltä kahden kisan mittaisen kilpailukiellon. Sen jälkeen kautta olisi ollut jäljellä vielä neljä kisaa, mutta nyt Marinelli Snipersin päätös tietää Fenatin kaudelle äkkipysähdystä.

– Marinelli Snipers Team on purkanut sopimuksensa Romano Fenatin kanssa tämän epäurheilijamaisen ja vaarallisen käytöksen takia. Temppu vaaransi kilpakumppanin hengen ja oli anteeksiantamaton, talli tiedotti FB-tilillään.
Fenati oli siirtymässä ensi kaudeksi Forward Racingiin, jota Manzi edustaa parhaillaan. Pesti on nyt vaarassa kaatua.

Fenati on kohauttanut aiemminkin teoillaan. Kaudella 2015 hän muun muassa yritti potkia suomalaiskuski Niklas Ajon pyörää.

LUE LISÄÄ: Hengenvaarallista sikailua ratamoottoripyöräilyn MM-sarjassa – entinen suomalaiskuski: ”En ole koskaan nähnyt tällaista”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt