Moottoripyöräily

Webb kunnioittaa Imatran katurataa: ”En aio poistua mukavuusaluueltani”

Julkaistu:

Moottoripyöräily
Danny Webb on Superbike-luokan kunkku.
Danny Webb on Imatranajon pahin kanto kaskessa suomalaisille. Man-saarelta kotoisin oleva mies pääsi nopeasti sinuksi myös Imatran katuradan kanssa.

Pientä lisäjännitystä tuli kuitenkin yllättäen pettäneistä renkaista.

BMW:llä kisailevan Webbin huoltopilttuussa oli tiukkoja ilmeitä teknisten ongelmien jälkeen.

– Ei rata pahalta vaikuta. Pientä ongelmaa oli äsken, kun renkaasta kuoriutui pinta irti, mutta toivottavasti nyt on kaikki kunnossa, jutteli 27-vuotias Webb.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lauantai valkeni yöllisen sateen jälkeen kilpailijoille kosteana, mutta rata kuivui nopeasti. Se lisäsi myös Webbin itseluottamusta.

– Jos saamme täältä hyvät pisteet, voimme todeta työn tehdyksi.

– Sateella pitää ajaa pehmeämmin ja on pidettävä riskit minimissään. En halua heittää pisteitä pois ulosajon vuoksi.

Kausi on sujunut täysin Webbin hallinnassa. Imatralla mies ei ole pakkovoiton edessä, sillä kaudesta on vielä kolme kisaviikonloppuna jäljellä ja Webbillä hyvä pistejohto.

Lauantain aika-ajoissa Webb osoitti kuitenkin mainiota vauhtia ja piti toiseksi nopeinta kyytiä heti joensuulaiskuljettaja Erno Kostamon jälkeen.

– Startissa olen yleensä hermostunut, joten on vain koetettava hallita hermoja. Voitto tuo yleensä rauhallisuutta, kun saa sillä apinan karistettua selästä. Olen voittanut kaikki neljä kisaa tähän mennessä. Jos emme voita täällä, sitten emme voita. En aio tulla ulos mukavuusalueeltani, sillä kisastartteja on vielä reilusti jäljellä, Webb tuumaili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt