Leijonien MM-hopeajoukkueella salaiset juhlat Vantaalla - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

Leijonien MM-hopeajoukkueella salaiset juhlat Vantaalla

Leijonien joukkue tilasi juhliinsa tuhat kanansiipeä.

Leijonilla oli nälkä hopeaan päättyneen MM-turnauksen jälkeen.

7.6. 21:29

Maanantaina iltapäivällä jääkiekon miesten MM-kisoista kotimaahan palannut Leijonien hopeajoukkue piti yhteiset juhlat Vantaalla.

Joukkue vietti maanantaina pitkän reissun viimeistä yhteistä iltaansa salaisessa piilopirtissä.

Joukkue tilasi juhliinsa ruokaa Ravintola Hookista. Koronapandemian vuoksi ruuat toimitettiin Leijonille yksityiseen paikkaan. Joukkue tilasi juhliinsa 50 hampurilaista ja tuhat kanansiipeä.

– En tiedä, onko tuo isoin meille koskaan tehty yksittäinen tilaus, mutta suurimmasta päästä. Siinä riittää pojilla purtavaa, Hookin osaomistaja Juha Vuorio kertoi.

– Tilaus tehtiin, kun Leijonien kone laskeutui. Ei tuollaista satsia tee kuin noin 25 minuuttia. Kivihiiliuuniin menee 25 burgeria kerralla, ja rasvakeittimiin mahtuu samaan aikaan noin 500 siipeä, Vuorio sanoi.

Kiekkomaajoukkueella ja ravintolalla on ollut jo vuosien ajan läheinen suhde osittain siitäkin johtuen, että Leijona-legenda ja maajoukkueen entinen apuvalmentaja Raimo Helminen on yksi ravintolan omistajista.

Kaksi vuotta sitten Leijonat vietti kultajuhliaan ketjun ravintolassa Helsingissä. Tuolloin mestarien matkaan päätyi muun muassa ravintolan sisustukseen kuulunut merirosvolaivan tykkiä esittävä koriste.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?