Hopealeijonat palasivat Suomeen – Jukka Jalonen nosti esiin kaksi sankaria

Leijonat palasi MM-kisoista Suomeen maanantaina iltapäivällä. ISTV välitti suorana tunnelmia lentoasemalta ja IS seurasi paluuta hetki hetkeltä tässä artikkelissa.

7.6.2021 10:48 | Päivitetty 7.6.2021 15:25

Suomen miesten jääkiekon A-maajoukkue oli todella lähellä MM-kultaa Latviassa. Suomi johti ottelua kolmannessa erässä, mutta Kanada voitti ottelun lopulta jatkoajalla 3–2.

Leijonat palasi kotiin maanantaina charterlennolla. Lennon oli ilmoitettu lähtevän Riiasta kello 13.30 ja saapuvan Helsinki-Vantaalle kello 14.30. Lento oli kuitenkin myöhässä, se lähti Riiasta kello 14.12 ja laskeutui Helsinki-Vantaalle noin 15.10.

Lue lisää: Videotuomio: Leijonille karvas päätös upealle MM-turnaukselle – tässä on Jukka Jalosen hopeajoukkueen perintö

ISTV seurasi Leijonien paluuta ja välitti tuoreita tunnelmia suorana lentokentältä.

Jääkiekkoliitto tiedotti finaalin jälkeen, että joukkueen jäsenet vapautuvat tartuntatautilääkärin päätöksellä karanteenista saapuessaan Suomeen.

Päätös perustuu siihen, että joukkue on elänyt kisoja edeltävän ajan ja MM-kisat kuplaolosuhteissa ilman kuplan ulkopuolisia kontakteja. MM-kisoja edeltäneenä ja niiden aikana tehtyjen lukuisten koronatestien kaikki tulokset ovat olleet negatiivisia.

Seuranta aukeaa alle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?