Curt Lindströmiä ja 38 vuotta nuorempaa thaipuolisoa tuijotetaan Ruotsissa: ”Irstas äijä ja lumppu”

Leijonat MM-kultaan 1995 valmentanut Curt Lindström avautui Expressenissä ikävästä kohtelusta kotimaassaan Ruotsissa.

Curt Lindström kertoo saavansa thaipuolisonsa Wannarotin kanssa ikäviä katseita Ruotsissa.

31.5.2019 11:07

78-vuotias Curt Lindström asuu nykyisin valtaosan vuodesta Thaimaan Hua Hinissä, jossa hän omistaa talon. Lindström on jo kymmenen vuoden ajan pitänyt yhtä thaimaalaisen avopuolisonsa 40-vuotiaan Wannarotin kanssa.

Lindström kertoi Expressenille, että kun pariskunta vierailee Ruotsissa, he joutuvat ikävien katseiden kohteeksi ikäeronsa ja Wannarotin kansallisuuden vuoksi.

– Kun käymme lähikaupassa ja törmäämme samanlaisiin tuulipukuihin pukeutuneisiin herra ja rouva Erikssoniin, he kääntyvät karkuun ja meinaavat melkein kaatua säikähdyksestä. Sitä oikein tuntee, kuinka he ajattelevat, että ”onpa siinä helkkarin irstas äijä ja helkkarinmoinen lumppu”.

– Kukaan ei sano sitä suoraan, mutta näin tunnen ruotsalaisten ajattelevan. Meidän ikäeromme on heidän silmissään luvattoman suuri, Lindström sanoi.

Kaksi vuotta sitten Lindström kertoi Ilta-Sanomille, että hänen mielestään ikäerolla ei ole väliä.

– Usein ajatellaan, että miehellä ja naisella ei voi olla paria vuotta enempää ikäeroa. Me olemme kuitenkin molemmat aikuisia ihmisiä. Me tunnemme samalla tavalla ja elämme onnellisina yhdessä. Muulla ei mielestäni ole merkitystä, Lindström sanoi.

– Thaimaalaiset naiset sitä paitsi pitävät usein vanhemmista miehistä, en tosin tiedä miksi.

Lindström kertoi nyt Expressenille yrittäneensä saada puolisolleen oleskelulupaa Ruotsiin, jotta tämän ei tarvitsisi enää hakea viisumia kesälomareissuille. Ruotsin maahanmuuttoviranomainen on kuitenkin hylännyt jo monta hakemusta.

Se suututtaa Lindströmiä, joka tekee parhaillaan valitusta asiasta.

– Ruotsin maahanmuuttoviranomainen kontrolloi avoliittoamme. Se päättää, kuinka paljon saamme viettää aikaa yhdessä. Se on aivan hanurista, Lindström sanoi.

Curt Lindström ei ole yrityksistään huolimatta saanut puolisolleen oleskelulupaa Ruotsiin.

Lindström kävi MM-kisojen aikaan Suomessa ja kertoi Ilta-Sanomille, että kohtasi hotellissa työskennelleen Wannarotin aikoinaan sattumalta. Lindströmin mukaan tunteet syvenivät pikkuhiljaa rakkaudeksi.

– Rakastuin Waniin, koska hän on fantastinen. Meillä on niin hauskaa yhdessä. Olen melkein tuplasti hänen ikäisensä, mutta emme välitä siitä. Lisäksi hän tekee kaiken kotona, Lindström sanoo nauraen ja kertoo kaksikon viettävän aikaa muun muassa matkustelemalla Ruotsissa ja Euroopassa.

Expressenin tuoreessa jutussaan julkaisemasta kotialbumikuvasta selviää, että Lindströmillä liehuu kotinsa edessä kolme lippua: Thaimaan, Ruotsin ja Suomen. Ilta-Sanomille Lindström kertoi, miksi hän viihtyy Thaimaassa niin hyvin.

– Asun Thaimaassa ilmaston vuoksi. Soittelen usein tyttärilleni, ja he kertovat, kuinka Ruotsissa on sateista ja pimeää. Samaan aikaan istun shortseissa parvekkeellani ja nautin elämästä.

Lindström kertoi myös, että Hua Hinissä on turvallista asua.

– Tykkään moottoripyöräillä. Kun ajan pyörällä rantaan, voin jättää kypäräni pyörän viereen ja mennä uimaan rauhallisin mielin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?