Videot maaleista paljastavat, mitä Mörkö teki eri tavalla MM-kisoissa kuin KHL:ssä – katso ja vertaile

Julkaistu:

MM-kiekko
Miten paljon Marko Anttila tekemät maalit MM-kisoissa erosivat KHL:ssä nähdyistä osumista?
Marko Anttilasta tuli todellinen kansansuosikki, ellei jopa maanpäällinen sensaatio, kun Suomi voitti kolmannen jääkiekon MM-kultansa Bratislavassa toukokuussa 2019.

Mörkö oli Slovakiassa kovassa tikissä. Hyökkääjä nousi vastustamattomasti esiin varsinkin niissä kaikista tärkeimmissä otteluissa.

Hän viimeisteli turnauksessa neljä maalia. Kaikki ne syntyivät pudotuspelivaiheessa. IIHF julkaisi maukkaat videot kisaosumista Twitterissä.

Anttila jätti kanadalaiset täysin suureen varjoonsa MM-finaalissa kahdella maalillaan. Turnauksen viimeinen ottelu päättyi Suomen voittoon 3–1.

Anttila teki Suomen ainokaisen välieräottelussa Venäjää vastaan. Se riitti komeasti finaalipaikkaan.Myös puolivälieräkahinassa Ruotsia vastaan Mörkö iski sääliä tuntematta. Suomi nousi vasta ottelun lopussa 4–4-tasatilanteeseen. Leijonat paineli jatkoajalla välieriin Sakari Mannisen osumalla.Anttilan maalitahti kolmessa ottelussa ja neljässä päivässä oli huima – varsinkin verrattuna hänen saldoonsa KHL:ssä. Jykevä hahmo teki Jokereille 11 täysosumaa runkosarjassa ja yhden pudotuspeleissä koko kaudella 2018–19. Kahdella edellisenä kautena hän viimeisteli Jokereille yhteensä 16 kertaa.

Vielä kisojen jälkeen kannattaa vertailla Anttilan johdolla tuuletettuja osumia MM-jäillä ja KHL:ssä.

Muistatko miten Anttila teki tusinansa KHL:ssä? Onko maaleissa selkeitä yhtymäkohtia ja silmiinpistäviä eroja MM-jäillä nähtyihin ratkaisuihin? Vetikö Mörkö jostain ennennäkemättömän kaniinin esiin Slovakiassa?
  • Katso alla oleva video Anttilan kauden KHL-maaleista ja vedä omat johtopäätöksesi
Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ilta-Sanomien erikoislehti MM-sankarit ilmestyy keskiviikkona. 60-sivuinen lehti sisältää tuhdin paketin Leijonien maailmanmestareista ja sankareiden tiestä MM-kultaan. Lehden voi ostaa vain Ilta-Sanomien kanssa ja sen hinta on IS:n hinta + 4.90.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt