Elä kaikkien aikojen MM-huuma uudestaan – IS:n tuhti MM-lehti kultasankareista ilmestyy keskiviikkona

Julkaistu:

MM-kiekko
Mikä tekee Kaapo Kakosta niin erityisen? Jukka Jalosen kasvutarina. Näin Marko Anttilasta kasvoi suuri leijonakapteeni. Muun muassa näitä aiheita käsittelee Ilta-Sanomien tuore erikoislehti MM-sankarit, joka ilmestyy keskiviikkona.
Jukka Jalosen ura saattaisi olla erilainen, jos kiekko olisi mennyt maaliin eikä osunut tolppaan.

Pelattiin MM-finaalia Bratislavassa 2011. Ruotsi oli mennyt jo 1–0 johtoon ja hallitsi ottelua.

Ruotsilla oli myös pari läheltä piti -tilannetta, ja Jalonen on myöhemmin kertonut, että jos toinen tolppalaukauksista olisi mennyt maaliin, Leijonien selkäranka olisi katkennut ja kuka ties, myös hänen uransa maajoukkueessa.

Nyt Jalonen, 56, on kahden miesten ja yhden nuorten MM-kullan mies, ja kiistatta historian maajoukkuevalmentaja kautta aikonen, kaikki Suomen palloilulajit huomioidenkin.

Jalosen kasvutarina löytyy Ilta-Sanomien tuoreesta MM-sankarit-erikoislehdestä, joka ilmestyy keskiviikkona.

Mikä tekee Kaapo Kakosta niin erityisen? Vastaus löytyy lehdestä. Marko Anttilasta kasvoi suuri leijonakapteeni, ja siihen on suuri syy hänen läheisellä suhteellaan päävalmentaja Jaloseen. Lehdessä on myös mukana Mörkö-Markon fanikuva.

Lehdessä käydään läpi Suomen turnaus ottelu ottelulta, esitellään Suomen pelaajat ja kisojen puheenaiheet. IS selvitti myös, missä nykyään vaikuttavat edelliset, vuosien 1995 ja 2011 maailmanmestarit.

Kaikki tämä ja paljon muuta IS:n MM-sankarit-lehdessä. Lehti on myynnissä kaikissa merkittävissä irtonumeropisteissä ympäri maan. Lehti maksaa 4,90 ja se myydään aina yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt