Katkeavatko Kaapo Kakon MM-juhlat tylysti kesken heti alkuunsa? ”Olisi kiva juhliakin”

Kaapo Kakon pitkä ja raskas kausi huipentui upeasti maailmanmestaruuteen myös miehissä.

27.5.2019 6:01

Helmikuussa 18 vuotta täyttäneen Leijonien tuoreen maailmanmestarin Kaapo Kakon kausi on ollut pitkä ja käsittänyt lähemmäs sata ottelua.

Päälle on isketty kaikenlainen mediapyöritys ja ylimääräinen hulabaloo, johon hän saa tottua tulevina vuosina – onhan hän yksi kohistuimmista NHL:n tulevaisuuden lupauksista.

Tietynlainen kisaväsymys näkyi Kakosta MM-kisoissakin ja mediapyörityksessä.

Kuinka raskas kausi tämä on ollut?

– Tämä on ollut tosi raskas, Kakko huokasi.

– Mutta kyllä juhlia jaksaa vielä.

Jos juhlat saavat jatkua. NHL-combine eli varausikäisten pelaajien testaustilaisuus alkaa maanantaina, ja Kakko on yksi sinne halutuista pelaajista.

– En tiedä yhtään... Se alkaa maanantaina. Olisi kiva juhliakin, vaikka juhlat varmasti jatkuisivat sen jälkeenkin, kun tulisin viikon päästä pois. Täytyy katsoa ja puhua agentin kanssa.

Kaapo Kakko on nyt voittanut MM-kultaa alle 18- ja 20-vuotiaissa sekä aikuisissa.

Kakon pitkään kauteen mahtui maailmanmestaruuksien lisäksi hieno SM-liigakausi, jonka aikana hän kasvoi TPS:n tärkeimmäksi pelaajaksi.

– Ne jutut, mitä Tepsissä ja Turussa sain... Siellä oli ensinnäkin ihan huikea jengi. Tavoite oli tähän kauteen, että pelaisin liigassa ja U20-kisoissa. U20-kisoista otimme kullan ja pelasin suhteellisen hyvin liigassakin. Se joukkue, TPS, ja valmennus oli oikea paikka minulle. Ilman heitä en olisi päässyt tänne.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?