Kanadalaistähdeltä tyly julistus ennen MM-finaalia: ”Hiljennämme Suomen kannattajat”

rac

Julkaistu:

MM-kisat
Kanadan puolustaja Damon Severson kokee Suomen vaikeana vastustajana.
Leijonat kohtaa Kanadan kuumottavassa MM-finaalissa alkaen kello 21.15 Suomen aikaa.

Kanadalla ei ole ollut paljon kannattajia paikan päällä Slovakiassa. Välierässä Tshekkiä vastaan kanadalaiset kokivat olleensa jopa vihamielisessä ympäristössä, sillä Bratislavan Ondrej Nepela Arenassa oli runsaasti Tshekin kannattajia huutamassa omilleen ja sättimässä vaahteralehtipaitoja.

Kanadan puolustaja Damon Severson uskoo, että kanadalaiset jäävät katsomossa alakynteen myös finaalissa Suomea vastaan.

– Katsomossa on varmaankin paljon suomalaisia. Meidän täytyy vain omalla pelaamisellamme hiljentää heidät, Severson totesi.

Kanada hävisi alkusarjan pelissä Suomelle. NHL-joukkue New Jersey Devilsissä ammatikseen kiekkoileva Severson sanoo, että Kanada on nyt huomattavasti paremmassa vireessä kuin alkulohkon peleissä.

– Olimme siinä pelissä ruosteessa. Meillä on pelaajia, joiden ottelut seurajoukkueessa olivat loppuneet jo ajat sitten eivätkä he olleet pelanneet käytännössä kuukauteen. Se näkyi silloin, Severson selvitti.

– Suomi puolestaan tuli vahvasti, sillä he olivat leireilleet ja pelanneet jo pitkään yhdessä. Heidän yhteinen kemiansa toimi paremmin kuin meillä. Nyt meillä ei ole enää mitään tekosyitä, kanadalaispakki jatkoi.

Severson on itse nakutellut meneillään olevassa MM-turnauksessa yhdeksässä pelissä 1+5 tehopistettä. Hänen plusmiinus-saldonsa on hulppea +10.

Severson kuvailee Suomea yhtenäiseksi ja työteliääksi joukkueeksi.

– Suomi pelaa viisaasti. Siitä tulee vaikea peli, Severson arvioi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt