Jukka Jalonen ei edes hymyillyt C Moren haastattelussa – ”Mistään ihmeestä ei ole kysymys”

Julkaistu:

MM-kiekko
Leijonat teki jättiyllätyksen ja kaatoi Venäjän. Jukka Jalonen oli todella rauhallinen televisiohaastattelussa.
Leijonat teki sensaation kaatamalla NHL-tähtiä pursuavan Venäjän MM-välierässä Slovakiassa. Voittomaalin iski Marko Anttila.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen esiintyi C Moren haastattelussa ottelun jälkeen äärimmäisen tyynenä, vaikka sisällä varmasti myllersi. Kyseessä oli Jalosen uran makein voitto. Niin nimekäs joukkue Venäjällä oli jalkeilla.

– Tämä voi vaikuttaa ihmeeltä, mutta mistään sellaisesta ei ole kysymys. Kyse on kovasta työstä ja toisille pelaamisesta. Ja ylpeydestä pelata Suomen paita päällä, Jalonen sanoi ilmeenkään värähtämättä.

– Onko se materiaaliero sitten kuitenkaan niin suuri? Ehkä kiekonkäsittelyssä sitä voi olla, mutta missään muussa sitä ei ole ollenkaan.

Jalonen sanoi, että kyseessä oli Leijonien paras ottelu tässä turnauksessa. Sensaatiovoitosta huolimatta Jaloselta ei irronnut haastattelussa edes kunnon hymyä. Päävalmentaja oli analyyttisellä tuulella.

– Teimme vielä vähemmän virheitä kuin Ruotsia vastaan. Pystyimme ottamaan Venäjän vahvuudet pois. Tämä meni meiltä ihan nappiin.

Leijonat kohtaa MM-finaalissa joko Kanadan tai Tshekin. MM-finaali pelataan huomenna kello 21.15. Leijonien finaalivastustaja selviää tänään kello 20.15 alkavassa ottelussa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt