Sana Antero Mertarannan hillittömästä riehaantumisesta levisi Leijoniin – pelaajat kaivoivat videot esiin: ”Ruotsin kruunun kurssikin lähti laskuun”

Julkaistu:

mm-kiekko
Leijonien pelaajat tunnelmoivat Antero Mertarannan selostamia maaleja.
Leijonat järjesti torstai-iltana yhden kaikkien aikojen jättipaukuista, kun Ruotsi kaatui MM-puolivälierän jatkoajalla 5–4.

Suomi nousi dramaattisesti voittoon, vaikka se oli häviöllä 1–3 ja 3–4.

Etenkin Marko Anttilan viimeistä edellisen minuutin tasoitus ja Sakari Mannisen voittomaali saivat C Moren ja MTV3:n selostajan Antero Mertarannan sekaisin.

Laitahyökkääjä Toni Rajala paljasti joukkueen tunnelmoineen maaleja Mertarannan selostuksella ottelun jälkeen hotellin ravintolassa.

– Jotkut olivat viestitelleet muille pelaajille, että Mertaranta oli aika liekeissä. Olihan se pakko itsekin kuunnella. Hieno fiilis siitä tuli, Mertsi osaa homman.

– Ruotsin kruunun kurssikin lähti laskuun sun muuta. Joku siitä mainitsi ruokailussa, ja kaivoin sitten C Morelta esiin videon. Kuuntelimme tasoitusmaalin ja jatkoaikamaalin. Klingbergin Johnikin oli punaisissa valoissa jatkoajalla, Rajala naureskeli.
Mertaranta-fiilistelyt hymyilyttivät myös kapteeni Anttilaa.

– Pienenä on katsottu lähetyksiä, niin kyllä siinä tunnelma välittyy eri lailla kuin omia vaihtoja katsoessa. Onhan se aika hienoa. Vastaaviin pätkiin liittyy aika paljon muistoja.

Vahvan pelin pelannut Harri Pesonen antoi hänkin posia MM-turnaukset vuodesta 1995 selostaneelle Mertarannalle.

– Legendaarisia sivalluksia sieltä taas tuli. Oli hauskaa katsoa niitä.

Suomi kohtaa lauantaina MM-välierässä Venäjän kello 16.15 alkaen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt