NHL-miljonäärit ryöväsivät Leijonien bussin – lähtö kohti Bratislavaa viivästyi: ”Annoimme isoveljelle”

Julkaistu:

mm-kiekko
Suomen lähtö Kosicen hotellilta kohti Bratislavaa viivästyi hieman.
Torstai-iltana MM-puolivälierässä upeasti Ruotsin lyönyt Suomen maajoukkue matkusti perjantaiaamuna Kosicesta Bratislavaan.

Joukkueen lähtö hotellilta juna-asemalle viivästyi. Syypäitä olivat kanadalaiset, jotka matkustivat vajaan viiden tunnin matkan Bratislavaan samalla junalla Leijonien kanssa.

– Kanadan joukkueen jäsenillä on perheenjäseniä niin paljon paikalla, että he tarvitsivat ekstrabussin ja ottivat meidänkin bussin. Jouduimme hotellilla odottelemaan 15–20 minuuttia ylimääräistä. Kanada oli vähän laskenut tilat väärin, Leijonien laitahyökkääjä Toni Rajala taustoitti.

Juna oli varattu kokonaan joukkueille.

– Siellä oli pari vaunua Kanadalle ja pari vaunua meille. Siksi bussijärjestelykin meni noin, että annoimme isoveljelle bussin lainaan ja odottelimme, hän hymyili.

Juuri ennen junan lähtöä asemalle saapunut Suomen joukkue lähti Bratislavaan väsyneenä.

– Eilen ei kumminkaan päässyt nukkumaan kauhean aikaisin. Peli oli niin myöhään, että minullakin meni kolmeen ennen kuin sain unta. Vähän meni lyhyeksi. Aamulla oli aika väsynyttä porukkaa junassa.

Tv-sarjojen ja musiikin parissa junassa viihtynyt Rajala oli yksi niistä pelaajista, jotka kävivät Bratislavassa iltapäivällä jäällä.

– Pieni hiki tähän. Loppuilta lepoa. En tosin tiedä, onko meillä vielä jotain palavereita Venäjästä. Lepäillään ja ladataan energiaa huomiseen.

Suomi kohtaa MM-välierässä lauantaina Venäjän kello 16.15 alkaen. Toinen välierä on Kanada–Tshekki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt