Ruotsissa pelätään Leijonia – asiantuntija ruoskii: ”Ruotsi voittaa Suomen yhdeksän kertaa kymmenestä, mutta nyt...”

Julkaistu:

MM-kiekko
Sanny Lindströmin usko Ruotsiin horjuu ennen torstai-illan jännityspeliä.
Ruotsalaislehti Expressenin jääkiekkokolumnistin Sanny Lindströmin näkemys siitä, että Ruotsi lyö Suomen torstai-iltana pelattavassa MM-kisojen puolivälierässä, horjuu.

Entinen huippupuolustaja oli aiemmin tällä viikolla sitä mieltä, että Ruotsi lyö NHL-tähtikaartinsa turvin nimettömän Suomen ”yhdeksän kertaa kymmenestä”, mutta nyt ääni alkaa olla toinen kellossa.

Lindström kutsuu kolumnissaan Leijonia edelleen ”unelmavastustajaksi” Ruotsille, mutta itse kaukalotapahtumista hän on huolissaan, kun Ruotsin puolustuspeli osoittautui erityisesti alkulohkon päätöspelissä Venäjää vastaan todella huolimattomaksi. Lindström varoittaa myös Suomen nopeista suunnanmuutoksista, joilla Jukka Jalosen ryhmä piinasi Kanadaa A-lohkon avauspelissä.

– Niin, totesin että Ruotsi voittaa yhdeksän peliä kymmenestä tätä Suomen joukkuetta vastaan, mutta nyt täytyy tunnustaa, että edessä voi olla se kymmenes ottelu. Viittaan ailahtelevaan, rakoilevaan, passiiviseen ja välillä jopa välinpitämättömältä vaikuttavaan koko kentän puolustuspeliin, jota Ruotsi on esittänyt, Lindström kirjoitti ja jatkoi:

– Toivotaan, että olen väärässä. Joukkueessa on valtava määrä taitoa, mutta nyt se pitää saada hyödynnettyä.
Suomi ja Ruotsi kohtaavat tänä iltana klo 21.15.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt