Venäjän MM-joukkueen oluen juominen päätyi otsikoihin Slovakiassa – tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsov kuittasi lyhyesti utelun krapulasta

Julkaistu:

MM-kiekko
Slovakialaiset paparazzit salakuvasivat Venäjän MM-joukkueen illallistuokion Bratislavassa.
NHL-tähtiä vilisevä Venäjä jatkoi voitokkaita otteitaan Slovakian MM-kisoissa. Nimekäs ryhmä päihitti lauantaina kisojen viidennessä alkulohkon ottelussaan Latvian maalein 3–1.

Venäjä on voittanut kaikki viisi MM-otteluaan (Norja, Itävalta, Tshekki, Italia, Latvia) ja varmistanut paikkansa jatkopeleihin. Lauantaina Latvia piti kisojen ennakkosuosikkia ahtaalla hankkiutumalla Oskars Cibulskisin avauserän osumalla 1–0-johtoon. Dmitri Orlov, Nikita Gusev ja Nikita Kutsherov käänsivät pelin kuitenkin Venäjälle.

Ottelun jälkeisissä haastatteluissa venäläispelaajilta ei kyselty pelkästään tapahtumista MM-jäillä.

Slovakiassa ja Venäjällä on ruodittu nimekkään MM-ryhmän vapaa-ajanviettoa sen jälkeen, kun slovakialaiset paparazzit salakuvasivat alkuviikosta maajoukkuepelaajien illanvieton bratislavalaisessa ravintolassa.

Pelaajat viettivät iltaa rennoissa merkeissä, kun Venäjä oli voittanut maanantaina Tshekin 3–0.

Slovakialaismedioiden mukaan venäläiskiekkoilijat herkuttelivat ravintolassa sushilla ja slovakialaisilla ruokalajeilla. Valokuvaajien ravintolan ikkunan läpi napsimista otoksista näkyy, että ruuat huuhdottiin alas oluella.

Illanvietosta kuvia julkaisseen sport24.sk-sivuston mukaan pelaajat nauttivat ravintolassa 160 oluttuoppia. Se tekisi noin kuusi tuoppia pelaajaa kohti. Venäläiset kuvattiin myös poistumassa ravintolasta. Kapteeni Ilja Kovaltshuk näytti kuvissa hyväntuuliselta ja nauratti joukkuetovereitaan.

Kyseessä näytti olevan kaikkea muuta kuin rankka bileilta, mutta aihe on herättänyt Venäjällä pienimuotoisen kohun. Latvia-ottelun jälkeen Kovaltshukilta kysyttiin, mitä mieltä tämä oli oluen litkimistä käsittelevistä jutuista.

– Toimittajien tehtävä on kirjoittaa ja valokuvata. Me olemme täällä pelaamassa jääkiekkoa, Kovaltshuk tyytyi toteamaan.


Venäläistoimittajat menivät vielä pidemmälle, kun lehdistön eteen tuli tähtihyökkääjä Jevgeni Kuznetsov. Häneltä kysyttiin, oliko vaikeaa pelata krapulassa.

– Miksi krapulassa? Kuznetsov ihmetteli, minkä jälkeen hänelle selitettiin, että kyse oli slovakialaisista lehtiväitteistä.

– Se (joukkueen illanvietto) ei ole enää mikään uusi juttu. Ei olisi oikein kommentoida sitä millään tavalla, Kuznetsov kuittasi.

Sittemmin Washington Capitalsin taituri kaivoi esiin hassutteluvaihteen. Yksi venäläistoimittajista uteli, aikooko Kuznetsov mennä ravintolaan myös Latvia-voiton jälkeen.

– Käyn ravintolassa joka päivä, se on hotellimme alakerrassa.

– Juotko siellä 160 tuoppia? toimittaja tiedusteli.

– Juon yksinäni 160 litraa, Kuznetsov heitti nauraen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt