Oliko tässä Kaapo Kakon maalejakin komeampi osuma? Kanadalaishyökkääjän taiturointi häikäisi, kun Saksa kaatui murskalukemin

Julkaistu:

MM-kiekko
Anthony Manthan unelmamaali ihastutti kiekkofaneja.
Lauantai oli jälleen murskavoittojen päivä jääkiekon MM-kisoissa Slovakiassa.

A-lohkossa Kanada nuiji alkuillan pelissä paikkansa jatkopeleihin varmistaneen Saksan tylyin 8–1-lukemin. B-lohkon kohtaamisessa Norja kylvetti Italiaa maalein 7–1.

Kanadan murskavoitossa nähtiin myös yksi kisojen hienoimmista ellei hienoin osuma.

Detroit Red Wingsiä edustava kanadalaishyökkääjä Anthony Mantha nousi kolmannessa erässä hyökkäysalueelle, riisti kiekon Saksan puolustajalta ja ampui kiekon jalkojensa välistä ohi maalivahti Niklas Treutlen.
Kiekkofanit ovat ylistäneet hyökkääjän taituruutta ja osuman kauneutta sosiaalisessa mediassa. Suomen 18-vuotiaan sensaation Kaapo Kakon veivaamia maaleja on pidetty jopa kisojen hienoimpina, mutta nyt ne saivat todellisen haastajan.
24-vuotias Mantha teki ottelussa Saksaa vastaan kaksi maalia. Manthan lisäksi Kanadan sankariksi nousi hattutempun viimeistellyt Mark Stone.

Kanada on voittanut nyt neljä viidestä alkulohkon ottelustaan. MM-turnauksen ennakkosuosikkeihin kuuluva joukkue on kärsinyt toistaiseksi ainoan tappionsa Suomelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt