Supertähti Kaapo Kakolta nöyrä ele: ”Hyvä, että sain senkin nyt aikaan”

Julkaistu:

MM-kisat
Kaapo Kakko pitää jalat maassa.
Kaapo Kakko itse suhtautui nöyrästi upeaan suoritukseensa Tanska-pelissä.

Komeaa täysosumaansa hän sentään suostui kertaamaan.

– Ei ollut ihan alusta asti selvää, mitä lähden yrittämään. Ajattelin, että haen laukausta, kun vastustajan viisikko puhkesi. Sitten kun näin, että maalivahti pomppasi aika paljon vastaan, niin koetin tuollaista pikku kikkaa, hän kuvaili.Upean maalinsa lisäksi Kakko syötti Harri Pesosen täysosuman. Kiekko otti Kakon vispauksesta vain pikkuruisen osuman Pesosen mailaan. Heti maalin syntymisen jälkeen Kakko varmisti ja kysyi, että maali todella merkittäisiin Pesoselle.Kyseessä oli Kakon ensimmäinen syöttöpiste Slovakian MM-turnauksessa. Maaleja hänellä on nyt kuusi.

– Hyvä, että sai syöttöpisteenkin tähän turnaukseen. On kiva, että Pesonen sai onnistumisen ja minä itse syöttöpisteen, Kakko tuumi.

Patrik Laine teki kolme vuotta sitten Pietarin MM-turnauksessa 18-vuotiaana seitsemän maalia. Olisiko tämä lukema kiva rikkoa?

– Olisihan se ihan kiva. Onhan tässä pelejä jäljellä, Kakko vastasi.

Seuraavaksi Suomen vastustajaksi asettuu turnauksen heittopusseihin kuuluva Britannia. Kakolta on siis lupa odottaa hurjaa pisteiden nakuttelua?

– Joku voi varmaankin ajatella niin, mutta itse ei saa tuollaisiin mietintöihin ryhtyä. Jos tuollaisiin lähtee, niin sitten tulee todella vaikea peli! Samalla tavalla ja asenteella lähdetään kuin tähänkin asti. Jos sattuu osumaan, niin hyvä homma.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt