MM-kisojen hallin vierestä löytyi pommi – Leijonilla treenit, nyt myös hallia tarkistetaan koirien ja raskaan aseistuksen kanssa - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

MM-kisojen hallin vierestä löytyi pommi – Leijonilla treenit, nyt myös hallia tarkistetaan koirien ja raskaan aseistuksen kanssa

Oikeustalolta Kosicesta löytyi pommi, kertoivat poliisit.

Julkaistu: 16.5.2019 13:23

Jäähallin vierestä löytyi pommi MM-kisoissa Kosicessa.

MM-kisojen jäähallia vastapäätä sijaitsevasta oikeustalosta löytyi pommi Kosicessa. Näin kertovat paikalla aluetta vartioivat poliisit.

Poliisin mukaan pommi on jo tehty vaarattomaksi.

Viranomaiset tarkistavat tiloja nyt myös jäähallin sisällä. Hallin käytävillä liikkuu aseistautuneita partioita koirat mukanaan.

Tilanne Kosicen jäähallin ympäristössä alkoi noin 11.30 Suomen aikaa, kun oikeustalon edusta täyttyi hälytysajoneuvoista.

Poliisi kertoi tuolloin Ilta-Sanomille, että vastapäätä jäähallia sijaitsevasta oikeustalosta etsitään pommia. Paikalla oli useita hälytysajoneuvoja, poliisien autoja, ambulanssi ja muita pelastuslaitoksen autoja.

Osa poliiseista on raskaasti aseistettuja. Poliisi on myös eristänyt aluetta nauhalla.

Poliisi on sittemmin kertonut, että tilanne jäähallin ympäristössä ja oikeustalolla palannee normaaliksi päivän mittaan.

Leijonien jääharjoitukset alkoivat Kosicen pääareenalla noin kello 12.45 Suomen aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?