Clayton Keller suututti Jukka Jalosen ja suomalaiset – kommentoi nyt tilannetta Juhani Tyrväisen kanssa - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu Jukka Jalosen ja Leijonien fanit raivostuttanut USA:n tähti – ”En ole likainen pelaaja”

Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen.

Julkaistu: 16.5.2019 10:15

Yhdysvaltain 20-vuotias laitahyökkääjä Clayton Keller selvisi jalkapyyhkäisystään varoituksella. Se suututti suomalaisia ja etenkin Jukka Jalosta. Keller kommentoi asiaa nyt Ilta-Sanomille.

Yhdysvallat löi Leijonat alkulohko-ottelun jatkoajalla, mutta pelin jälkeen on puhuttu tuloksen sijaan pääasiassa siitä, mitä tapahtui ennen Dylan Larkinin voittomaalia.

Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen takaapäin jalallaan erittäin kyseenalaisesti. Tilanteesta ei kuitenkaan tuomittu jäähyä jalkapyyhkäisystä, josta tulee automaationa 5+20 minuutin pelirangaistus.

– En ole millään lailla likainen pelaaja. Sotkeuduimme toisiimme. Hän (Tyrväinen) otti kiinni minusta ja minä hänestä. Oli epäonnekasta, että hän kaatui sillä tavalla. En ole koskaan yrittänyt kaataa ketään jalalla tai satuttaa toista pelaajaa, Keller sanoi Ilta-Sanomille.

Jukka Jalonen sanoi keskiviikkona Leijonien aamujäiden jälkeen, että kukaan ei arvosta Kellerin kaltaista pelaajaa. Arizona Coyotesissa pelaava ja NHL:n tähdistöottelussa talvella esiintynyt laitahyökkääjä ei lähtenyt ruotimaan Jalosen sanoja.

– Se oli kova tilanne. Kuten sanoin, jäimme kiinni toisiimme ja tämä on nopea peli. En ikinä yrittäisi satuttaa, Keller toisti.

Hän myös vahvisti saaneensa turnauksen kurinpidolta varoituksen.

Yhdysvalloilla on neljän pelin jälkeen kasassa kahdeksan pistettä. Keskiviikkona se löi Britannian 6–3 löysähkön esityksen jälkeen. Keller teki ottelussa yhden maalin.

– Pelin alku oli aika takkuinen. Thatch (maalivahti Thatcher Demko) piti meitä pystyssä alussa, hän oli uskomaton läpi pelin ja otti isoja torjuntoja, Keller sanoi.

– Yritämme parantaa peli peliltä, ihan sama ketä vastaan pelaamme. Tästä pitää yhä parantaa, mutta olemme pelanneet oikealla tyylillä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?