Kaapo Kakko vai Jack Hughes? USA:n maalivahdin joukkue varaa ensimmäisenä – ”Aika uskomatonta”

Julkaistu:

MM-Kiekko
Cory Schneiderin edustama New Jersey Devils varaa ensimmäisenä. Valinta osuu Jack Hughesiin tai Kaapo Kakkoon.
Suomi koki maanantaina ensimmäisen tappionsa jääkiekon MM-kisoissa, kun USA löi Leijonat jatkoajan jälkeen maalein 3–2.

Helpolla Yhdysvallat ei ottanut voittoaan, jonka se otti jokseenkin kyseenalaisesti: Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen jalkapyyhkäisyllä ennen Dylan Larkinin voittomaalia.

USA:n maalilla pelannut Cory Schneider torjui 24 laukausta.

– Tämä oli kova taistelu. Suomi teki kovasti töitä. Kolmas erä oli erityisen jännä. Jatkoajalla kolmella kolmea vastaan meillä oli pieni etu vauhdin suhteen, meillä on kuitenkin enemmän kokemusta NHL:stä. He taistelivat loppuun asti, Schneider kertasi peliä.

Schneiderin mukaan nimettömän leijonajoukkueen taso ei yllättynyt amerikkalaisia.

– Olemme oppineet aika nopeasti, että mistään ei voi yllättyä. He ovat pelanneet aika pitkään yhdessä, mikä näkyi joukkueen yhteispelistä.

Schneider, 33, pelaa New Jersey Devilsissä, joka varaa kesällä NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisenä. On jo selvää, että ykkösenä varataan joko Jack Hughes tai Kaapo Kakko, jotka kohtasivat maanantain ottelussa.

– Oli hauska katsoa molempia. Se mitä he tekevät ikäisekseen on aika uskomatonta. Molemmista tulee upeita pelaajia pitkäksi aikaa NHL:ssä. En tiedä, mitä seura aikoo tehdä, mutta tuntuu, että kumpikaan heistä ei voi olla väärä valinta.
  • Alta näet IS:n MM-Videotuomarien tuoreimman jakson.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt