Slovakian MM-joukkueen pelaaja jyrähti Pravdassa yleisön sekoilusta: ”Emme voi käyttäytyä kuin apinat ja heitellä pulloja jäälle”

Julkaistu:

MM-kiekko
Martin Fehervary ei hyväksynyt tapaa, jolla yleisö reagoi Slovakian tappioon Kanadalle.
Slovakialaisten MM-kisakatsojien käyttäytyminen on herättänyt runsaasti pahennusta Bratislavassa.
Yleisö suivaantui maanantai-iltana pelatun ottelun lopussa, kun Slovakia taipui viime sekunneilla Kanadalle 5–6. Järjestävän maan intohimoinen kannattajakaarti ei ollut tyytyväinen ottelun erotuomaritoimintaan.

Slovakialaisyleisö heitti jäälle erilaisia tavaroita, vihelsi valtoimenaan ottelun jälkeen ja mölisi monin vivahtein myös Kanadan kansallislaulun aikana.

– En hyväksy tapaa, jolla yleisö otti tappion. Kaikkien mielestä se oli väärin, mutta emme (slovakialaisyleisö) voi käyttäytyä kuin apinat ja heitellä pulloja sekä muita tavaroita jäälle. Kanada voitti: meidän pitää hyväksyä se pää pystyssä, Slovakian puolustaja Martin Fehervary jyrisi Pravdalle.

Fehervary seurasi Mark Stonen iskemää voittomaalia aitiopaikalta. Hän löi mailansa kappaleiksi Slovakian maalirautoihin heti harmittavan takaiskun jälkeen.

– Tunne oli sanoin kuvailematon. En saanut vastaavaa raivoa esiin ottelun aikana.

Slovakialainen NHL-hyökkääjä Marko Dano toivoo yleisöltä parempaa käytöstä jatkossa.

– Ymmärrän, että he olivat turhautuneita. Heidän pitäisi niellä pettymys kuitenkin eri tavalla kuin maanantaina nähtiin. Tuollainen (esineiden heittäminen) on vaarallista eikä kuulu urheiluun. Pelaajiin osuvat esineet voivat aiheuttaa heille vakavia loukkaantumisia. Ja myös katsojia voi sattua, jos ne eivät lennä jäälle asti, hän ruoti Aktuality-lehden mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt