Yhdysvaltain supertähti hehkutti Kaapo Kakkoa: ”NHL:ssä ollaan onnekkaita”

Julkaistu:

MM-kisat
Patrick Kane ylisti Kaapo Kakkoa ja Jack Hughesia.
Yhdysvaltain joukkueen kapteeni Patrick Kane on yksi Slovakian MM-kisojen supertähdistä. Samassa joukkueessa Kanen kanssa kypsyy nyt amerikkalaishyökkääjä Jack Hughes, josta povataan seuraavaa kestotähteä kiekkotaivaalle.

– Jackista tulee erittäin hyvä, käänteentekevä pelaaja. Nuoret kehittyvät niin nopeasti, hänestä tuntuu tulevan joka hetki parempi, Kane sanoi.

Jack Hughes ja Suomen Kaapo Kakko ovat kuumimmat nimet NHL:n seuraavassa varaustilaisuudessa. Maanantaina Kane pääsi lähietäisyydeltä seuraamaan myös Kakon otteita.

Kane ei suoraan suostunut kommentoimaan Kakon ja Hughesin välisiä voimasuhteita. Silti hän hehkutti myös suomalaishyökkääjää estoitta.

– Molemmat ovat loistavia pelaajia. He ovat selkeitä kärkivarauksia NHL:n varaustilaisuudessa. Joka tapauksessa seurat, jotka heidät saavat napattua, ovat äärimmäisen onnekkaita, Kane sanoi.

USA otti lopulta 3–2-voiton jatkoajalla. Voitto lohkesi kyseenalaisella tavalla, sillä Dylan Larkinin ratkaisumaalia edelsi tilanne, jossa Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen jalkapyyhkäisyllä.

– Vastassa oli kova joukkue, Suomi pelasi hyvin. Tämä oli kovin matsimme tähän mennessä, joten voitto oli hyvä tulos, Kane kommentoi niukasti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt