Kaapo Kakko manasi MM-ottelun kyseenalaista loppua – letkautti idoliaan vastaan pelaamisesta: ”Olemme pelanneet NHL 19:ssä”

Julkaistu:

mm-kiekko
Kaapo Kakko kohtasi Patrick Kanen, kun Leijonat ja USA iskivät yhteen. Vastassa oli myös Jack Hughes, jota vastaan Kakko taistelee NHL:n kärkivarauksen tittelistä.
Suomi kärsi MM-jäillä kitkerän 2–3-jatkoaikatappion Yhdysvalloille. USA:n Dylan Larkinin voittomaalia edelsi tilanne, jossa Clayton Keller kaatoi Juhani Tyrväisen jalkapyyhkäisyllä.

Suomen parhaimmistoon kuului jälleen 18-vuotias nuori tähti Kaapo Kakko, joka petasi paikkoja, oli alati vaarallinen ja pyöritteli vastustajiaan kulmapelissä.

– Pelasimme mielestäni oikein hyvin. Olisimme voineet voittaa. Loimme paljon paikkoja muttei sattunut menemään. Ehkä vähän kyseenalainen loppu, en tiedä oliko kamppi, mutta siltä näytti, Kakko sanoi IS:lle.

Kakko on aiemmin kertonut IS:n haastattelussa, että hänen suurimmat kiekkoidolinsa ovat Auston Matthews ja Patrick Kane, jota vastaan Kakko pääsi nyt pelaamaan.

Millaista oli pelata suurta idoliasi Kanea vastaan?

– Oli aika hienoa. Tällä kaudella olen pelannut NHL 19 -peliä ja siellä hänen kanssaan. Hienoa oli päästä pelaamaan häntä vastaan, Kakko hymyili.

Kakko sai kuulla odotetusti myös kysymyksiä Jack Hughesista. Häneltä kysyttiin näkemystä 2. erän tilanteeseen, jossa Kakko pyöritteli Hughesia laidan lähellä.

– Nyt saatiin ensimmäinen kysymys tuosta, hieno homma. Niin olin asennoitunut, että siitä tullaan kysymään. Mielestäni pelasin ihan hyvin ja pääsin vähän pyörittelemäänkin, mutta ei siitä sen enempää, Kakko sanoi.

Leijonat viettää tiistaina vapaapäivää, joka on täysin rauhoitettu. Pelaajat saavat mm. viettää aikaa paikalle saapuneiden läheistensä kanssa. Kakon vanhemmat ovat koti-Suomessa.

– He seuraavat kisoja television välityksellä, Kakko kertoi.