Tutut nimet ovat äänessä MM-otteluissa – Mertaranta selostaa MTV3:lla ainakin kahdesti Leijonien pelin

Julkaistu:

MM-KIEKKO
Tutut selostajat välittävät jääkiekon MM-kisat kotikatsomoihin.
Kiekkokevään kohokohta, jääkiekon MM-kisat, pelataan tänä vuonna Tanskassa. Turnaus alkaa 4. toukokuuta, ja kisojen loppuottelu pelataan 20. toukokuuta.

Suomalaisille kiekkofaneille on tarjolla todella tuhti paketti MM-jääkiekkoa koko kisojen ajan.

C More ja MTV3 välittävät jääkiekon MM-kisat suomalaisten vastaanottimiin.

Pääselostajina jatkavat itseoikeutetusti Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Mertaranta selostaa C Moren puolella ja Saukkonen MTV3:lla. Mertaranta selostaa Leijonien pelin MTV3:lla ainakin kahdesti, alkusarjan ottelut Norjaa ja Saksa vastaan.

C More näyttää kaikki kisojen 64 ottelua suorina lähetyksinä. Leijonien pelien yhteydessä nähdään myös ennakkostudiot, asiantuntija-analyysit, kisauutiset, jälkipuinnit ja huippuhetket koko kisojen ajan.

MTV3 esittää kaikki Leijonien pelit mitalipelejä myöten.

Selostustukea kaksikolle antavat kisojen ajan kanavalta tutut Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Tomi Tuominen. Ruotsinkielisestä selostuksesta vastaa MTV3:lla Niclas Lönnqvist.

Studion puolella nähdään myös nimekäs asiantuntijakaarti. Maailmanmestarit Jukka Jalonen, Pasi Nurminen, Petteri Nokelainen, Karri Kivi, Tero Lehterä ja Olli Jokinen takaavat kiekkoasiantuntijuuden koko kisojen ajan. Nokelainen ja Lehterä ovat voittaneet pelaajina aikuisten MM-kultaa, Jokinen nuorten. Jalonen ja Nurminen ovat toimineet aikuisten MM-kultajoukkueen valmentajina, Kivi alle 20-vuotiaiden.

Studioisäntinä toimivat Teemu Niikko ja Tomi Tuominen.

– Asiantuntijatiimissämme on kullanarvoista näkemystä ja kokemusta niin pelaajan kuin valmentajankin näkökulmasta, MTV urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero hehkuttaa.

Suomen pelit ovat kuultavissa myös Radio Cityssä ja Radio Novalla. J-P Jalo selostaa ottelut, ja asiantuntijoina toimivat Hannu Jortikka ja Veli-Pekka Kautonen.

Leijonien ensimmäinen vastustaja on Etelä-Korea. Ottelu pelataan lauantaina 5.5. klo 17.15 Herningissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt