Maikkari yllätti: Olli Jokinen kommentoi Leijonien MM-pelejä televisiossa!

Julkaistu:

MM-kisat
MTV julkaisi 4. toukokuuta alkavien MM-kisojen asiantuntijansa ja kommentaattorit.
Jääkiekon MM-kisat Suomen televisioon välittävä MTV on julkaissut kisatiiminsä. Poissa on viime vuosien tuttu kasvo Juhani Tamminen, mutta uutena asiantuntijana ryhmään on liittynyt entinen NHL-pelaaja ja monivuotinen MM-kisakävijä Olli Jokinen. Floridassa asuva Jokinen liittyy kisatiimiin kesken kisojen.

C Morella pääselostajana on Antero Mertaranta ja MTV3:lla Mika Saukkonen. Kaksikon lisäksi suomeksi otteluita selostavat Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Tomi Tuominen. Ruotsiksi Leijonien pelit selostaa MTV3:lle Niclas Lönnqvist.

Olli Jokisen lisäksi studioasiantuntijoita ovat Karri Kivi, Jukka Jalonen, Pasi Nurminen ja Tero Lehterä. Viisikko on kisojen aikaan Suomessa. Tanskaan asiantuntijaksi matkustaa Petteri Nokelainen.

Studioisäntinä ovat Teemu Niikko ja Tomi Tuominen.

Maksukanava C More näyttää kisoista kaikki ottelut. Ilmaiskanava MTV3:ltä puolestaan näkyvät kaikki Leijonien ottelut sekä mitalipelit. Radiossa ottelut voi kuunnella Radio Cityltä ja Radio Novalta. Ne selostaa J-P Jalo ja asiantuntijoina ovat Hannu Jortikka sekä Veli-Pekka Kautonen.

MM-kisat alkavat 4. toukokuuta. Suomen ensimmäinen peli on vuorossa 5. toukokuuta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt