Venäjän tähti katkerana: ”Sorruimme harmittaviin puolustusvirheisiin” - MM-kiekko - Ilta-Sanomat

Venäjän tähti katkerana: ”Sorruimme harmittaviin puolustusvirheisiin”

Venäjän parhaan ketjun ykköshyökkääjä Artemi Panarin löysi nopeasti syyn Venäjän tappiolle.

Artemi Panarin ja Venäjä hävisivät Suomelle MM-välierässä.

21.5.2016 18:46 | Päivitetty 21.5.2016 19:24

Venäjä menetti MM-välierän toisessa erässä, kun Leijonat iski kiekon kolme kertaa ohi maalivahti Sergei Bobrovskin. Näin Venäjän 1–0-johto kääntyi tilanteeksi 1–3, josta Venäjä ei enää kolmannessa erässä noussut.

– Sorruimme harmittaviin puolustusvirheisiin. Päästimme täysin tarpeettomat maalit alivoimalla, Panarin sanoi ottelun Venäjällä televisioineen Match TV:n erätaukohaastattelussa.

Venäjän maalivahti Sergei Bobrovski mietti samaisen kanavan haastattelussa, että Venäjällä oli täydet voitonavaimet, mutta Venäjä antoi ne itse pois.

* Yllä olevalla videolla IS:n Videotuomarit Vesa Rantanen ja Tuomas Nyholm analysoivat välierää.

– Meillä oli mahdollisuudet voittaa. Ottelu oli jännittävä ja hyvin tasainen. Olimme valmistautuneet hyvin rankkaan otteluun, yritimme, taistelimme, annoimme kaikkemme loppuun asti, mutta Suomi oli vahvempi, Bobrovski myönsi Match TV:lle.

– Henkilökohtaisesti ottelu oli minulle vaikea. Ei tullut kovin paljon laukauksia, mutta ne olivat kaikki pahoja. Lisäksi Suomi käytti hyvin maalipaikkansa hyväkseen, Bobrovski lisäsi.

Semifinaalit:

Suomi–Venäjä 3–1 (0–1, 3–0, 0–0) 02.52 Sergei Shirokov 0–1 (Ivan Telegin, Aleksei Marchenko) 25.34 Sebastian Aho 1–1 yv (Mikael Granlund, Esa Lindell) 35.50 Jussi Jokinen 2–1 (Patrik Laine) 38.15 Aho 3–1 yv (Mikko Koivu, Jarno Koskiranta)

Kanada–USA klo 20.15

Sunnuntai:

Pronssiottelu klo 16.15: Venäjä–Kanada/USA Loppuottelu klo 20.45: Suomi–Kanada/USA

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?