Venäjän joukkueelta tökerö temppu – Kanadan luotsi kuittaili

Julkaistu:

JÄÄKIEKON MM-FINAALI 2015
Venäjä ei jäänyt kunnioittamaan Kanadan mestaruutta ottelun jälkeen.
Hyviin tapoihin kuuluu, että häviävä joukkue jää kunnioittamaan toisen joukkueen voittoa ja jää kuuntelemaan voittavan joukkueen kansallislaulua.

Venäjä toimi toisin sunnuntain MM-finaalin jälkeen. Venäjä poistui jäältä 1–6-selkäsauna niskassaan ennen Kanadan kansallislaulua.

Kisajärjestäjät yrittivät pidätellä Venäjää jäällä, mutta Venäjän joukkue ilmoitti, että siinä tapauksessa he marssivat suoraa tietä pukukoppiin ilman mediahaastatteluja. Tästä huolimatta vain muutama venäläispelaaja saapui mixed zonelle.

– Minun ei pitäisi varmaan kommentoida tätä, mutta... pelasimme helkutinmoisen ottelun. He paljastivat sen, mitä halusivat alkulämmittelyssä tuijottamalla meitä siniviivalla. Kun tuli aika pelata, olimme läsnä. Jätän asian tähän, Kanadan päävalmentaja Todd McLellan kommentoi.

Venäjä on tehnyt saman tuijotustempun aiemmissakin otteluissa.

– Puhuimme joukkueen kanssa, että kumpi on tärkeämpää: tuijottaa alkulämmittelyssä vai ottelun jälkeen. Päätimme lähteä heidän peräänsä. Kiitoksia vain motivaatiosta, McLellan kuittasi Venäjän suuntaan.

McLellan myönsi, että Venäjän lyöminen tuntui erityisen hyvältä.

– Kyllä tuntui. En osaa kuvailla sitä muuten. Saimme vastustajasta lisämotivaatiota. Puhuimme siitä joukkueemme kanssa ennen ottelua. Tämä ei ollut vain voitto, tämä oli 6-1-murskaus, McLellan sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt