Ruotsia koetellaan: MM-hyökkääjä kävi yöllä sairaalassa

Julkaistu:

Tre Kronorin joukkue on saanut pahoja kolhuja MM-turnauksen alkutaipaleella. Viime yönä oli jälleen käyttöä sairaalalle.
Joukkueen avainhyökkääjiin kuuluva roolipelaaja Joel Lundqvist sai maanantaina pelatussa Tanska-ottelussa kovia taklauksia ylävartaloonsa ja kohti päätään.

Lundqvist irvisteli pahasti jo ottelun aikana, ja 6-4-voittoon päättyneen pelin loppuhetkillä häntä ei nähty enää lainkaan kaukalossa.

- Sain ainakin kaksi kovaa tärskyä, Lundqvist sanoi Aftonbladetille.

- En usko, että kyseessä on aivotärähdys, mutta asia selviää tarkemmin tiistaina, hän sanoi pelin jälkeen.

Sen verran iskuja Västra Frölundassa pelaava Lundqvist kuitenkin sai, että hän joutui myöhemmin illalla käymään sairaalassa röntgenkuvissa. Aftonbladetin mukaan Lundqvist ja Tre Kronorin lääkäri Björn Waldebäck palasivat joukkueen hotellille hieman ennen kello yhtä viime yönä.

- Tarkistutimme hieman Joelia. Muita vastauksia en anna, Waldebäck linjasi.

Ruotsi on aloittanut turnauksen kolmella voitolla, mutta ei ilman kovia menetyksiä. Jo avausottelussa hyökkääjä Fredrik Pettersson ja Jonathan Ericsson loukkasivat itseään.

Pettersonin käsi katkesi heti ensimmäisellä minuutilla, eikä häntä nähdä enää tänä keväänä MM-jäillä. Tuoreimpien tietojen mukaan myös lihasvamman saaneen Ericssonin pelit ovat lähellä päättyä. Lundqvistin mahdollisesta poissaolosta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta hänen osaltaan turnaus jatkunee ennemmin tai myöhemmin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt