MM-kiekko

Älkää innostuko: Youtuben MM-livelähetykset eivät näy Suomessa

Julkaistu:

Lätkäfanit ehtivät jo innostua, kun Kansainvälisen jääkiekkoliiton (IIHF) verkkosivuilla kerrottiin kaikkien MM-otteluiden näkyvän livenä Youtubessa - vieläpä maksutta! Suomessa ilo oli kuitenkin ennenaikainen.
Kaikki MM-kilpailuissa pelattavat ottelut kyllä näkyvät livenä Youtubessa, mutta eivät Suomessa.

Ennenaikainen riemu johtui yksinkertaisesti inhimillisestä lipsahduksesta: Suomi oli unohtunut mainita listassa maista, joissa IIHF:n Youtube-kanavalla lähetettävien MM-otteluiden katseleminen on estetty.

- Tiedotteessa on virhe, ne lähetykset eivät näy Suomessa. Olemme jo reklamoineet asiasta, kovin satsauksin MM-kiekon lähetysoikeudet hankkineen MTV Oy:n urheilupäällikkö Tatu Lehmuskallio kertoi torstaina IS Urheilulle.

Suomen lisäksi IIHF:n Youtube-kanavalla näytettävien otteluiden katseleminen on estetty myös ainakin Ruotsissa, Virossa, Tanskassa, Valko-Venäjällä, Kazakstanissa, Latviassa, Liettuassa, Norjassa, Venäjällä, Ukrainassa ja USA:ssa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

MM-otteluiden tv-lähetykset ovat olleet Suomessa kuuma peruna siitä lähtien, kun tv-oikeudet siirtyivät Yleltä MTV3:lle. Suomen ottelut ja ratkaisupelit näkyvät vapailla kanavilla, muttä suurimmat panostukset ovat maksullisten kanavien puolella.

Esimerkiksi huippusuosittu selostajasuuruus Antero Mertaranta on äänessä pääsääntöisesti vain maksukanavan puolella.

Suomen ja Ruotsin isännöimät MM-kisat alkavat perjantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt