Tre Kronorille hyviä uutisia - kovia nimiä MM-kisoihin

Julkaistu:

Jos Leijonat on saanut NHL:stä hyviä vahvistuksia MM-kisoihin, niin samaa voi sanoa myös toisesta kisaisännästä Ruotsista.
Jo aiemmin NHL-pelaajista mukaan ovat lupautuneet Gabriel Landeskog, Victor Hedman ja Loui Eriksson. Nyt myöntävästi ovat vastanneet Detroit Red Wingsin suurtähdet Henrik Zetterberg ja Johan Franzén.

- Kunhan selvitämme tiistaina seuran lääkärintarkastuksen, minä ja "Hank" tulemme mukaan, Franzén sanoi Aftonbladetille hänen ja Zetterbergin suunnitelmista.

Franzen myöntää, että aikainen putoaminen NHL:n pudotuspeleistä on nostanut moitvaatiota.

- Nyt on mahdollisuus voittaa jotain ja haluan saada uuden mahdollisuuden tehdä sen MM-kisoissa. Siksi olen innostunut, Franzen jatkaa.

Zetterbergin ja Franzenin lisäksi Detroitista on tulossa puolustaja Jonathan Ericsson. Sen sijaan huippupakki Niklas Kronwall on vastannut kieltävästi.

Kronwall rakentaa taloa Detroitin ulkopuolelle ja hänen on tarkoitus tehdä kolmen kuukauden työ muutamassa viikossa. Siksi puolustaja ei voi olla poissa kolmea viikkoa.

- Kävin läpi vaihtelevia tunteita, kun kieltäydyin. Olisin saanut pelata kotikisoissa veljeni kanssa ja se olisi ollut mukavaa, Kronwall sanoo.

Seuraavaksi Ruotsissa odotetaan Vancouver Canucksin superkaksosten Daniel ja Henrik Sedinin vastauksia. Toistaiseksi kaksoset eivät ole kertoneet tulostaan.

- Haluan puhua "Garpenin" kanssa ensin, Daniel Sedin kertoi halustaan keskustella ensin Tre Kronorin managerin Johan Garpenlövin kanssa.

Sedinien lisäksi myös Cancuks-pakki Alexander Edler ei ole antanut vielä vastausta.

San Jose Sharksin puolustaja Douglas Murray haluaisi mielellään pelata kotikisoissa, mutta on skeptinen terveyden suhteen.

- Olen luvannut kertoa "Garpenille" vastauksen lääkärintarkastuksen jälkeen. Minulla on pieniä kolhuja, Murray myöntää.

Torstaiaamuna selvinnee seuraavat mahdolliset pelaajat, kun Washington Capitals kohtaa seitsemännessä ottelussa Bostonin. Capitalsin riveissä pelaavat Nicklas Bäckström ja Marcus Johansson.

Nämä Ruotsin NHL-pelaajat ovat mukana MM-kisoissa:

Maalivahti Jhonas Enroth (Buffalo), puolustajat Jonathan Ericsson (Detorit), Victor Hedman (Tampa Bay), hyökkääjät Loui Eriksson (Dallas), Johan Franzén (Detroit), Gabriel Landeskog (Colorado), Linus Omark (Edmonton), Henrik Zetterberg (Detroit).

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt