MM-kiekko

MM-kotikisat alkamassa - pelaako Leijonat puolityhjille katsomoille?

Julkaistu:

Kotikisojen alkuun on aikaa enää kaksi viikkoa, mutta vain yksi Leijonien peli on loppuunmyyty. Huippukalliit liput eivät ilmeisesti kiinnosta kiekkokansaa.
Pahin tilanne on alkulohkon peleissä Suomi–Ranska ja Suomi–Kazakstan. Ottelulippuja myyvän lippu.fin nettisivuja tutkimalla selviää, että lipuista on myyty vain noin puolet.

Tilanne voi olla vieläkin pahempi.

- Tarkkaa määrä myydyistä lipuista on mahdoton sanoa. Osa varatuista lipuista on lunastamattomia, lippu.fi:stä kerrotaan.

Tällä hetkellä ainoastaan finaali ja alkulohkon huippuottelu Suomi–Kanada on myyty loppuun.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Halvimmillaan Suomen peliin pääsee 155 eurolla, tosin Suomikiekko-kiertueella myydään pieni erä lippuja kaksi yhden hinnalla.

MM-kisojen pääsihteeri Mika Sulinin mielestä tilanne ei ole katastrofaalinen.

- Teemme kovasti ja nöyrästi töitä, jotta saamme hienon tapahtuman aikaiseksi. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun kisat pelataan kahdessa maassa. Lippujen myyminen on tässä kohtaa vain pieni osa kokonaisuudesta, Sulin sanoo.

Helsingin areenan kapasiteetti on 13 506 katsojaa. 1 800 paikkaa on aitioissa ja noin 300 paikkaa menee median käyttöön. Myyntiin jää reilut 11 000 lippua.

- Areenassa pelataan 34 ottelua MM-kisojen aikana. Tavoitteemme on 370 000 katsojaa, joten joka pelin ei välttämättä tarvitse olla loppuunmyyty, Sulin sanoo.

Mitä mieltä asiasta ollaan? Pidätkö sinä tilannetta "katastrofaalisena"? Kertooko tämä siitä, että kiekkokansa on äänestämässä jaloillaan? Ota kantaa ja kommentoi tuossa alapuolella.

Ota kantaa

Äänestääkö kiekkokansa jaloillaan lippuhintoja vastaan?

Kyllä 94% Ei 6%
Ääniä yhteensä 9515

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt