MM-kiekko

Piekseekö tämä MM-maali jo Granlundin ilmaveivinkin? Katso!

Julkaistu:

A-tason MM-kisojen upeimman maalin teki Mikael Granlund. Kolme sarjaporrasta alempana taidettiin pistää vieläkin paremmaksi!
Kolmannen divisioonan (4. korkein taso) MM-kisat pelattiin jo keväällä, mutta otsikoihin kisat ovat nousseet vasta nyt, kun video turnauksen upeimmasta osumasta ladattiin Youtube-videopalveluun.

Otsikoista kisat saavat kiittää Israelin maajoukkueen Eliezer Sherbatovin kerrassaan häikäisevää maalia ottelussa Kreikkaa vastaan. Sherbatov karkasi läpiajoon ja taituroi uskomattomalla tavalla kiekon maaliin.

Sherbatov vei kiekon mailallaan jalkojensa väliin, sinkautti kiekon ilmaan ja näpäytti sen ihmeellisen koreografiansa jälkeen ohi hölmistyneen maalivahdin.

Yksilötekniseltä tasoltaan osuma on eittämättä samaa tasoa Leijona-hyökkääjä Mikael Granlundin legendaarisen MM-välieräilmaveivin kanssa. Syytä on kuitenkin muistaa, että silloin pelattiin kovimmalla mahdollisella tasolla, kerrasta poikki -systeemillä ja vastassa oli kivikova Venäjä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sherbatov sen sijaan teki temppunsa Kreikkaa (!) vastaan, neljänneksi korkeimman tason MM-turnauksessa. Mutta kaikki kunnia israelilaiselle, maali hakee vertaistaan tasolla kuin tasolla.

KATSO HUIKEA MAALI TÄSTÄ (Youtuve.com)


Suomessa Sherbatovin upeasta osumasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti verkkosivuillaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt