MM-futis

Pamela Anderson, 51, menee naimisiin tuoreen jalkapallon maailmanmestarin kanssa

Julkaistu:

mm-futis
Entinen Playboy-malli Pamela Anderson ja MM-kultaa Ranskan paidassa voittanut Adil Rami avioituvat.
Entinen Playboy-malli Pamela Anderson, 51, ja tuore jalkapallon maailmanmestari Adil Rami, 32, menevät naimisiin, kertoo brittilehti The Sun.

Lehden mukaan Ranskan MM-joukkueen puolustaja kosi kanadalais-yhdysvaltalaista rakastaan hiljattain. Pariskunta tapasi toisensa Monacon F1-kilpailussa reilu vuosi sitten.

Kaksikolla on ikäeroa peräti 19 vuotta. Ikä ei ole tässäkään tapauksessa este.

– Hän sanoo, että minä varmastikin olen 30-vuotias enkä 50. Hän halusi nähdä ajokorttini, koska ei voi uskoa ikääni, Anderson kertoi ITV-kanavan aamuohjelmassa vajaa kuukausi sitten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

LUE LISÄÄ: Uskomaton paljastus Ranskan juhlista kesken MM-kisojen – Pamela Andersonin rakas oli myrkyttää joukkueen keskellä yötä

Yhdysvalloissa pitkään vaikuttanut Anderson muutti Ramin luo Ranskaan vain kaksi kuukautta parin tapaamisen jälkeen. Hänet on usein nähty Ramin edustaman Marseillen kotistadionilla Stade Velodromella seuraamassa tulevan aviomiehensä otteluita.


Suomalaistaustainen Anderson herätti huomiota Venäjän MM-kisojen lehtereillä seuratessaan Ranskan otteluita. Kisat päättyivät onnellisesti, kun Ranska pääsi juhlimaan maan historian toista maailmanmestaruutta.

Topparin paikalla pelaava Rami oli Ranskan joukkueen ainoa pelaaja, joka ei päässyt kertaakaan kentälle turnauksen aikana.

Ramilla oli kuitenkin oma panoksensa joukkueen menestyksen eteen. Hänen tuuheista viiksistään muodostui Ranskan onnenkalu MM-kultaan päättyneessä turnauksessa. Joukkuetoverit sivelivät Ramin naamakarvoja myös ennen finaalia.

– Antoine Griezmann koski viiksiä ennen peliä. Jopa valmentaja (Didier Deschamps) teki niin tuodakseen onnea, Rami sanoi The Daily Mailin mukaan.

Vastaavanlaista taikauskoa oli myös Ranskan edellisen MM-kultajoukkueen keskuudessa. Vuoden 1998 kotikisoissa onnea toi päävalmentaja Laurent Blancin suukko Fabien Barthezin kaljuun ennen pelejä.

Anderson tunnetaan Playboy-töidensä lisäksi muun muassa tv-sarja Baywatchista. Kahden lapsen äiti on ollut aiemmin naimisissa pokeritähti Rick Salomonin, muusikko Kid Rockin ja Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen kanssa.

Tilaa Urheilulehti tästä:

Urheilulehti + kausioppaat

19,90 €/2 kk * (=9,95 €/kk)

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus. Ensimmäiset 2 kk 19,90€, sen jälkeen 26,50€/2 kk.

Urheilulehti, kausioppaat ja liveottelut (Ruutu+)

13,95 €/kk

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat
 • Urheilulehtien arkistot netissä
 • Näköislehti netissä jo keskiviikkoisin
 • Ruutu+ urheilun liveottelut ja tallenteet
 • Ruutu+:n muu sisältö: viihde, leffat, lastenohjelmat, ym.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt