MM-futis

Uskomaton paljastus Ranskan juhlista kesken MM-kisojen – Pamela Andersonin rakas oli myrkyttää joukkueen keskellä yötä

Julkaistu:

MM-futis
Adil Ramin päätös rauhoittaa juhlivat joukkuetoverit päättyi majapaikan evakuoimiseen.
Puolustaja Adil Rami oli ainoa pelaaja, joka ei pelannut minuuttiakaan Ranskan kultamitalijoukkueessa Venäjän MM-kisoissa.

Kentän ulkopuolella Rami onnistui kuitenkin jättämään jälkensä menestysryhmään muutenkin kuin sen ansiosta, että hänen kuulu seurustelukumppaninsa Pamela Anderson kävi katsomassa Ranskan pelejä lopputurnauksessa.

LUE LISÄÄ: Ranskan tuore MM-kultamitalisti seurustelee Pamela Andersonin kanssa – 19 vuoden ikäero ei haittaa: ”Hän halusi nähdä ajokorttini”

Rami, 32, kertoi maanantai-iltana ranskalaiselle TF1-kanavalle, miten hän oli aiheuttaa suuremman luokan skandaalin joukkueen hotellissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 30. kesäkuuta, kun hän päätti rauhoittaa juhlivia joukkuetovereitaan Argentiina-voiton jälkeen oikein kunnolla.

Rami kertoi, että melu hotellissa oli melkoinen, kun 15 ranskalaispelaajan ryhmä palasi ravintolasta majapaikkaan. Häiriköt herättelivät joukkuetovereitaan potkimalla huoneiden ovia ja kippaamalla sen jälkeen huonekalut paikoiltaan. Rami, joka oli huoneessaan pelaamassa Fortnite-videopeliä, päätti panna pelin poikki ja tarrasi turvakseen ottamaan palosammuttimeen, kun Benjamin Mendy julisti, että nyt olisi topparin huoneen vuoro päätyä remonttiin.
– Avasin sammuttimen ja annoin mennä. Savujauhetta oli pian joka paikka täynnä, käytävällä ei nähnyt yhtään eteensä. Pelästyin itsekin. Samassa nousi mieleen, että nämä kisat taisivat olla osaltani tässä, kun hotellin henkilökunta ilmestyi paikalle ja määräsi meidät ulos huutamalla, että aine on myrkyllistä, Rami kertoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Sen jälkeen venäläishotellissa alkoi soida palohälytys. Pelästyneet majoittujat kerääntyivät rakennuksen edustalle sekalaisissa vaatteissa tarkkailemaan, mitä majapaikassa tapahtui. Joukossa oli päävalmentaja Didier Deschamps pyjamassaan. Ramin mukaan viimeistään siinä vaiheessa omatekoinen pila ei naurattanut enää ketään.

– Kusessa oltiin ja täysillä.

Rami kertoi televisiolähetyksessä, että selvisi tempustaan loppujen lopuksi ilman rangaistusta – ellei vaihtopenkillä istumista koko kisojen ajan lueta sellaiseksi.
Tilaa Urheilulehti tästä:

Urheilulehti + kausioppaat

19,90 €/2 kk * (=9,95 €/kk)

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus. Ensimmäiset 2 kk 19,90€, sen jälkeen 26,50€/2 kk.

Urheilulehti, kausioppaat ja liveottelut (Ruutu+)

13,95 €/kk

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat
 • Urheilulehtien arkistot netissä
 • Näköislehti netissä jo keskiviikkoisin
 • Ruutu+ urheilun liveottelut ja tallenteet
 • Ruutu+:n muu sisältö: viihde, leffat, lastenohjelmat, ym.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt