MM-futis

MM-kisoissa sekoillut Maradona sai töitä – aloitti yllättävässä pestissä Valko-Venäjällä

Julkaistu:

MM-futis
Jalkapallolegenda Diego Maradona sai töitä Valko-Venäjän pääsarjasta.
Diego Maradona palkattiin Valko-Venäjän liigassa pelaavan FK Dinamo Brestin uudeksi puheenjohtajaksi. Hän saapui maanantaina Valko-Venäjän länsiosassa sijaitsevaan kaupunkiin ja sai sankarin vastaanoton.

Yksityiskoneella Brestiin saapunutta Maradonaa oli vastassa tukku mediaa ja satoja kannattajia. Hänet majoitettiin Hermitage-hotellin presidenttisviittiin, jonka jälkeen hän piti lehdistötilaisuuden. Tilaisuudessa hän jakeli nimikirjoituksia paikallisille junioreille ja hänelle lahjoitettiin muhkea timanttisormus.

– Olemme valtavan ilahtuneita tästä vastaanotosta. Ihmiset odottivat Diegoa kentällä aamusta asti. Maanantaina näemme ensi kertaa Dinamon liigapelin ja tiistaina tapaamme Valko-Venäjän presidentin Aleksandr Lukashenkon. Diego on innoissaan ja haluaa päästä töihin korvaamaan kaiken ystävällisyyden, Maradonan juristi Matias Morla sanoi argentiinalaiselle Ole-urheilulehdelle.


Maanantai-iltana Dinamo Brest hävisi kotiottelunsa Shahtar Soligorskia vastaan 1–3. Vierasjoukkueen Suomen maajoukkuelaituri Pyry Soiri ei pelannut ottelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Argentiinan maailmanmestariksi vuonna 1986 johtanut Maradona allekirjoitti sopimuksen Brestin kanssa kaksi kuukautta sitten. Hänen pestinsä kestää kesäkuun 2021 loppuun asti, tosin Maradona voi purkaa sopimuksen ensi vuonna, mikäli ei sopeudu Valko-Venäjälle.

Ennen muuttoaan Brestiin Maradona seurasi Argentiinan otteita jalkapallon MM-kisoissa Venäjällä. Legendan äänekäs ja sekava käytös vip-aitiossa herätti runsaasti huomiota.

Kolminkertainen cupmestari

Vuonna 1960 perustetun Dynamo Brest ei ole koskaan voittanut Valko-Venäjän pääsarjaa, mutta maan cupin mestaruutta seura on juhlinut kolmesti: 2007, 2017 ja 2018.
Tilaa Urheilulehti tästä:

Urheilulehti + kausioppaat

19,90 €/2 kk * (=9,95 €/kk)

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat

* Jatkuva tilaus. Ensimmäiset 2 kk 19,90€, sen jälkeen 26,50€/2 kk.

Urheilulehti, kausioppaat ja liveottelut (Ruutu+)

13,95 €/kk

Tilaa »
 • Painettu Urheilulehti torstaisin kotiin kannettuna
 • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat
 • Urheilulehtien arkistot netissä
 • Näköislehti netissä jo keskiviikkoisin
 • Ruutu+ urheilun liveottelut ja tallenteet
 • Ruutu+:n muu sisältö: viihde, leffat, lastenohjelmat, ym.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt