Ranskan tuore MM-kultamitalisti seurustelee Pamela Andersonin kanssa – 19 vuoden ikäero ei haittaa: ”Hän halusi nähdä ajokorttini” - MM-futis - Ilta-Sanomat

Ranskan tuore MM-kultamitalisti seurustelee Pamela Andersonin kanssa – 19 vuoden ikäero ei haittaa: ”Hän halusi nähdä ajokorttini”

Povipommi Pamela Anderson herätti huomiota jalkapallon MM-kisojen katsomossa.

Onnenviiksistään tunnettu Adil Rami seurustelee Pamela Andersonin kanssa.

16.7.2018 17:45

Pamela Anderson matkusti Venäjän MM-kisoihin tukemaan poikaystäväänsä Adil Ramia. Marseillea seuratasolla edustava toppari oli mukana maailmanmestarin pelaajaryhmässä, mutta ei päässyt kentälle yhdessäkään ottelussa.

Siitä huolimatta Ramilla, 32, oli tärkeä rooli Ranskan joukkueessa. Muhkeista viiksistään tunnettu puolustaja oli samanlainen onnenkalu kuin Fabien Barthez vuoden 1998 MM-kisoissa.

20 vuotta sitten Ranskan kapteeni Laurent Blanc pussasi aina ottelun alla maalivahti Barthezin kaljua, jotta saisi onnea peleihin. Tuolloin Ranska voitti MM-kultaa.

Adil Ramin (oik.) viikset olivat Ranskan joukkueen onnenkalu.

Tällä kertaa Ranskan joukkue kävi hieromassa Ramin viiksiä hyvän onnen toivossa. Rituaalin aloitti hyökkääjä Antoine Griezmann, mutta tapa levisi ryhmän sisällä ja lopulta Ramin pensseleitä hyväili valmentaja Didier Deschampskin.

Ja toi Rami mukanaan myös Hollywoodin glamouria, tyttöystävänsä Andersonin, joka kannusti Ranskaa innokkaasti sekä paikan päällä että sosiaalisessa mediassa.

Pariskunta tapasi Monacon F1-kisassa viime vuoden toukokuussa. Amerikkalainen Anderson, 51, muutti hiljattain Ranskaan, jotta voisi olla lähempänä poikaystäväänsä. Huhujen mukaan pari suunnittelee jo häitä.

Anderson on toisinaan nähty myös Marseillen Stade Velodromella kannustamassa Ramin seurajoukkueen otteluita.

Ikäero ei kaksikkoa haittaa. Ramin mielestä Anderson vaikuttaa ikäistään nuoremmalta.

– Hän sanoo, että minä varmastikin olen 30-vuotias enkä 50. Hän halusi nähdä ajokorttini, koska ei voi uskoa ikääni, Anderson kertoi ITV-kanavan aamuohjelmassa hiljattain.

MM-kisojen jälkeen Ramilla on paremmin aikaa keskittyä parisuhteeseensa, sillä hän ilmoitti finaalin jälkeen lopettavansa maajoukkueuransa. 35 A-maaottelua pelannut Rami ylisti MM-kultaa voittaneen joukkueen yhteishenkeä.

– Tämä on hengeltään paras Ranskan maajoukkue, jossa olen ollut mukana. Meidän maamme ansaitsee tämän menestyksen. Nyt kaikki saavat juhlia, Rami sanoi MM-finaalin jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?