Upea kuva Japanin pukuhuoneesta dramaattisen MM-tappion jälkeen vetää sanattomaksi: ”Mikä esimerkki kaikille!” - MM-futis - Ilta-Sanomat

Upea kuva Japanin pukuhuoneesta dramaattisen MM-tappion jälkeen vetää sanattomaksi: ”Mikä esimerkki kaikille!”

Japanin MM-joukkue jätti pukuhuoneensa erittäin siistiin kuntoon.

Julkaistu: 3.7.2018 14:38

Japanin pelit jalkapallon MM-kisoissa päättyivät maanantaina katkeraan MM-tappioon.

Japanin MM-joukkue koki dramaattisen tappion maanantai-iltana, kun joukkue hävisi lisäajan maalilla Belgialle 2–3. Ottelu oli karvasta kalkkia japanilaisille, sillä joukkue johti ottelua 2–0, mutta Belgia tuli tasoihin ja vei lopulta paikan puolivälieriin.

Otteluun jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi valokuva, joka oli otettu Japanin joukkueen pukuhuoneesta. Kuvassa yllätti eniten se, että koppi oli jätetty todella siistiksi ja lisäksi pöydällä oli lappu, johon oli kirjoitettu venäjäksi ”kiitos”.

Kuvan julkaisi Twitterissä Rostovin MM-stadionilla Fifan pääkoordinaattorina työskentelevä Priscilla Janssens. Hän kuitenkin poisti twiittinsä myöhemmin.

– Tältä näyttää Japanin pukuhuone sen jälkeen, kun olet hävinnyt Belgialle 94. minuutilla. Kiittivät fanejaan stadionilla, siivosivat kaiken (vaihtopenkin ja pukuhuoneen) ja puhuivat medialle. Jopa jättivät kiitokset venäjäksi. Mikä esimerkki kaikille joukkueille!! Oli etuoikeus työskennellä heidän kanssaan, Janssens oli kirjoittanut poistamansa twiitin yhteyteen.

Janssens teki MM-kisoissa historiaa, sillä hän on yhdessä australialaisen Jo Fernandesin kanssa ensimmäiset naiset miesten MM-kisojen pääkoordinaattoreina.

Japanin joukkueen siisti pukuhuone ei ollut ainoa asia, mikä aasialaisjoukkueen tekemisissä puhutti. Japanilaiskannattajat herättivät ihastusta jokaisen ottelun jälkeen, sillä he siivosivat katsomosta kaikki tuomansa roskat pois.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?